achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Feestelijke lancering Musicboxz Internet Radio

Nieuw radiostation start 10 december

Het verwezenlijken van onze droom leek eerst onmogelijk, vervolgens onwaarschijnlijk, maar uiteindelijk onvermijdelijk…….

In één zin samengevat wat er gebeurde met de droom van vijf vrienden, muziekliefhebbers en radio freaks. In augustus van dit jaar ontstond het idee bij Arjan Wittingen, Marcel Hergaarden, René Wagenaar, Yoka van Beek en Jan-Egbert Kieskamp om een eigen internet radiostation op te zetten. Nu, vier maanden later is de Stichting Musicboxz Internet Radio een feit.

Technisch en organisatorisch zijn grote stappen gezet en er is onwaarschijnlijk veel werk verzet.De vijf initiatiefnemers zijn er klaar voor. Via de website en de Tune-in app zijn de testuitzendingen al te beluisteren en inmiddels heeft ook de eerste locatie uitzending plaatsgevonden.

 

“Out of the box” internet radio is de slogan van Musicboxz. Dat houdt in dat er niet simpelweg een automatische playlist draait maar dat alles met liefde is samengesteld. De non stop programma’s overdag zijn door de medewerkers zelf ingevoerd. Daarnaast zijn iedere werkdag  programma’s te beluisteren, gepresenteerd door regionaal bekende deejays, zoals “Wittingen Draait Terug”, “The Music Boxz”, “Flashback” en “Boogieland”.

 

Vooral in de weekenden onderscheidt Musicboxz zich van andere stations. Want behalve programma’s als “Vout maar goud” en “Saturday Night Fever” zijn er programma’s te beluisteren als “The Musical Boxz”(symfo en prog rock), “Really Jazzy” (jazz), “Still got the blues” (blues) en “Nederpop”.

In “De keuze van….” wordt twee uur lang de voorkeur gedraaid van een prominente muziekliefhebber. Het weekend wordt afgesloten met “The best of….” waarin een artiest, band of thema centraal staat.

Regelmatig zullen er uitzendingen plaatsvinden vanaf locaties als festivals, concerten en vanuit café’s, om zo een platform en podium te bieden aan acts waarvoor op de Nederlandse radio te weinig aandacht is.

 

Op 10 december aanstaande zal de lancering van het station groots worden gevierd. Het gratis toegankelijke feest vindt plaats in De Middenstip in Epe. Vanaf 20.00 is iedereen van harte welkom om deze feestelijke gebeurtenissen bij te wonen. Onder het genot van zorgvuldig geselecteerde muziekparels wordt toegewerkt naar het aftelmoment dat rond 20.30 plaats zal vinden. Daarna kan tot rond middernacht gedanst worden op legendarische dance classics, onder begeleiding van de Musicboxz deejays.

 

De hele avond zal uiteraard rechtstreeks worden uitgezonden en is te beluisteren via www.musicboxz.nl of via de gratis app TuneIn Radio.

 

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken