achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

VIVO in concert voor KWF

Muziekvereniging VIVO uit Veessen viert zaterdag 19 november het 95-jarig bestaan met een jubileumconcert in sporthal De Noord in Veessen.

Vivo gaat onder leiding van Maarten van de Kolk een show neerzetten en neemt de bezoekers mee in een gevarieerd programma met muziek door alle jaren heen. Veel bekende nummers worden ten gehore gebracht. Daarbij geholpen door de zangeressen Mirjam van 't Slot en Marja Adams. Mirjam heeft al vaker met Vivo opgetreden, Marja is nieuw voor Vivo, maar met haar enthousiasme weet ze haar publiek te betrekken bij haar liedjes. Naast VIVO, is ook Perfect Showband aanwezig in Veessen, zij zijn bekend van het Hoornerfeest, en gaan het jubileumconcert tot een compleet feest maken. De opbrengst van het concert komt ten goede aan het KWF. Kaarten voor dit concert, á 10 euro, zijn te verkrijgen bij Ferdinand Draaijer in Veessen, TIP /Sjaloom Wapenveld en TIP/Wereldwinkel Heerde, via de website van VIVO

Sponsoren

De volgende maatschappelijk partners/ sponsoren maken ' VIVO in concert voor KWF 'mogelijk ...
- Technische Profielen Produktie BV Vaassen
- Marskamp Loon-Transportbedrijf Marle
- JUMBO Supermarkt Heerde...
- Houtman Transport BV Heerde
- Gebroeders Bomhof Veessen
- Hummelhuis BV Heerde
- De Keet van Heerde
- Dalli de Klok BV Heerde
- Braakman Tegel en Metselwerken Heerde
- Automobielbedrijf Eilander Heerde
- Party & Catering Cor van Oene Wapenveld
- Plus Van den Hoven Supermarkt Heerde
- Muziek en Audio Bathmen
- Marja Adams Music
- Installatiebedrijf Kooiman Oene
- Firma van Aarts Heerde
- Sidilco Suikerwerkfabriek BV Barneveld
- Natucare Veessen
- Honden trimsalon Veessen
- Wonink Bouw Vorchten
- Royal Reesink NV Apeldoorn
- Autoschade Berghorst Heerde
- Smeed en Lasbedrijf Van der Hulst Heerde
- VOF Draaijer Veessen
- Schilderbedrijf van Egteren Veessen
- Camper Verhuur Van der Wal Veessen
- V.O.F. Van der Scheer Veessen
- Schildersbedrijf van Werven Heerde
- Emka Electro Heerde
- Loodgietersbedrijf A. Simens Veessen
- Noord Veluwse Makelaardij Heerde 
 

Siberisch koude op Lammetjesdag
Siberisch koude op Lammetjesdag
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
“We zitten op dezelfde vlieghoogte”. Die opmerking met een knipoog naar de discussie over vliegveld Lelystad, maakte wethouder Wolbert Meijer bij de ondertekening van een prestatiecontract met Wij zijn Heerde (WZH). Hij wilde er maar mee aangeven dat de toeristische organisatie en de gemeente duidelijk op één lijn zitten voor de verdere ontwikkeling.
Heerde steunt WK Inline skaten
Heerde steunt WK Inline skaten
Uit maar liefst zestig landen komen begin juli honderden sporters en hun begeleiders naar Heerde en Arnhem. De gemeente Heerde is er trots op dat het de Skeelerclub Oost-Veluwe gelukt is het WK Inline & Freestyle Skaten hierheen te halen.
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Vijf klassen van de CC de Noordgouw maakten deze week een uitgebreide veldexcursie door het gebied van de hoogwatergeul Veessen/Wapenveld. Dit in het kader van een opdracht van het IVN en de gemeente Heerde om dit gebied aantrekkelijker te maken voor de (inter)nationale toerist.
Paasjubel in Heerde
Paasjubel in Heerde
Opnieuw Paasjubel in Heerde Ook dit jaar organiseert het Interkerkelijk Platform Heerde in de vroege ochtend van de 1e Paasdag (1 april 2018) de Paasjubel. Hierbij is traditioneel veel aandacht voor het zingen van bekende Paasliederen onder muzikale begeleiding. Ds. Mulder van de Christelijk gereformeerde Kerk in Heerde is bereid gevonden de verbindende teksten uit te spreken en daarnaast een korte meditatie te verzorgen. Plaats van handeling is het Dorpsplein in het centrum van Heerde. Aanvang 8:15 uur en einde uiterlijk om 9:00 uur. Een liturgie met daarop alle liederen wordt uitgedeeld. Op deze liturgie staan ook de aanvangstijden van de diensten in de diverse kerken vermeld. Het is inmiddels traditie dat de Paasjubel ongeacht de weersomstandigheden doorgaat. En … er koffie en thee. Hartelijk welkom allemaal.