achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Overdracht auto Suzuki Grand Vitara Teamberghuizerbad.

Suzuki voor Team Berghuizerbad voor schoolzwemmen!

Suzuki voor 'Team Berghuizerbad' neemt van 6 januari tm 15 januari deel aan de Scan Covery Trial editie 2017, met 2 teams proberen zij zoveel mogelijk geld bij elkaar te rijden om het schoolzwemmen weer terug te brengen voor de kinderen van groep 5 tm 8 binnen de Gemeente Heerde.

Team 26 had nog een probleem omdat er nog geen geschikte auto was voor het rijden van de Scanct, deze trial kris kras door Scandinavie wordt gereden onder vaak barre winterse omstandigheden en in ruim een week tijd moeten de teams ca. 7000 km rijden. Maar dan kun je toch zien dat de Scan Covery Trial deuren opent in combinatie met een lokaal goed doel, er kwam tijdens de Hemito al, waar 'Team Berghuizerbad' ook aanwezig was om loten te verkopen voor het schoolzwemmen, het aanbod van Suzuki Eilander van de Mussenkampseweg uit Heerde als we voor jullie een geschikte auto inruilen stellen we deze beschikbaar voor 'Team Berghuizerbad'. Afgelopen zaterdag was het dan zo ver en werd de auto, heel toepasselijk tijdens de winterinspectie, door het voltallige team van Suzuki Eilander, een prachtige Suzuki Grand Vitara 4x4 aangeboden aan 'Team Berghuizerbad'. Op deze manier draagt Suzuki Eilander een behoorlijk steentje bij met de steun aan het team om geld bij elkaar te krijgen, Bernard Eilander gaf ook aan dat het lokale goede doel voor het schoolzwemmen voor hun ook een goede reden was om hier belangeloos aan mee te werken! Nu is het zaak dat team 26 met de rijders Bert Dingerink & Geb Dokter de mooie Suzuki Grand Vitara half januari weer heel gaat afleveren aan bij Suzuki Eilander. De komende tijd kunt u in de regio deze prachtige auto voorzien van diverse sponsoren zien rond rijden in de regio.

Bron: Veluweland

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken