achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Kleindierenshow

Kleindierenvereniging Vaassen en omstreken eert leden tijdens opening clubshow

Kleindierenvereniging Vaassen en Omstreken houden op 4 en 5 november 2016 haar clubtentoonstelling in gebouw de Rank, Torenstraat 15 in Vaassen.

Zevenentwintig leden van de vereniging hebben weer hun mooiste dieren ingezonden en gaan erom strijden wie er dit jaar weer de mooiste hoender, dwerghoender, sierduif of konijn showt. Tijdens de opening worden enkele jubilarissen in het zonnetje gezet i.v.m. hun 25 en 50 jarig lidmaatschap bij de vereniging, dit zijn de heren H. Schoneville en H. Smit.

Op vrijdag 4 november worden de dieren gekeurd door vier verschillende keurmeesters. Dit jaar zullen de  konijnen worden gekeurd door dhr. J. Vijfvinkel en dhr. H.G.M. de Klein. Bij de hoenders hebben we dit jaar  dhr. W. Voskamp uitgenodigd. Voor de 43 ingezonden sierduiven komt dhr. A.S.M van Apeldoorn om deze dieren te voorzien van een predicaat.

Voor de opening op vrijdagavond 4 november is dit jaar dhr. J. Visser, journalist  van de Stentor uitgenodigd, hij zal voor ons een woordje doen tijdens deze opening.

De  opening is om 20.00 uur in de Rank en vanaf 20.30 uur vrijdagavond is iedereen van harte welkom om de gekeurde dieren te bewonderen.

Toegang is gratis.

Vrijdag             4  november        van 20.30  tot 22.00 uur.

Zaterdag          5  november        van 10.00   tot 15.00 uur.