achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

Groot feest De Regenboog

Op zaterdag 15 oktober vierde koor De Regenboog haar 15-jarig bestaan. Het koor deed dat met een jubileumconcert in de Theaterzaal van MFA De Heerd in Heerde

Burgemeester Peijnenburg sprak het jubilerende koor toe. Alle koorleden ontvingen een herinneringsmedaille en maar liefst 18 trouwe leden van het eerste uur werden extra in het zonnetje gezet met een oorkonde en een mooi boeket bloemen. Het publiek, onder wie Herman Riphagen en Ina Mijnheer, voormalig dirigent en begeleider van het koor, genoot zichtbaar van het enthousiasme waarmee sommige liedjes werden gespeeld en gezongen. Maar er was ook breekbaar repertoir, waarbij het muisstil was onder de ruim 300 bezoekers. In het tweede deel van het programma werden de koorleden verrast door ‘De andere Van Duin show’, van Bart Juwett, imitator van André van Duin. Samen met Harold Verwoert wist hij het publiek menigmaal een schaterlach te ontlokken. Het was al met al een prachtig feest, dat niet snel vergeten zal worden.

De Regenboog is een koor waarin anders begaafden uit Heerde en de wijde omgeving, zoals Vaassen, Elburg, Doornspijk, Wezep en Oldebroek met elkaar muziek maken. Efron Nitrauw leidt het koor en hij wordt op de piano ondersteund door Wilbert Magré.

Meer informatie over dit koor vindt u op www.koorderegenboog.nl