achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

DiscoDanceClassicsParty 29 Oktober 2016

Dance Classics met Eper en Heerder dj's

Twee voormalige dj’s uit D’Aesculaap in Heerde, een uit De Stunt in Epe, een bekende Zwiolse dj en een fantastische zangeres. Samen goed voor alweer de derde DiscoDanceClassicsParty in Zwolle, op zaterdag 29 oktober in De Nieuwe Buitensocieteit aan het Stationsplein in Zwolle.  

De avond begint om 21:30 uur en gaat door tot 02:30 uur. 

 

Vier verschillende DJs brengen danceclassics hits uit het tijdperk van de disco’s ten gehore. Hans Stroeve, Marcel Hergaarden, Jan-Egbert Kieskamp en Barry Eggink staan garant voor een avond met veel dansplezier. 

Naast deze DJs is er tevens een live optreden van Mojo Rumora. Een Soul en Dance zangeres uit het westen van het land met een repertoire wat naadloos aansluit op het DiscoDanceClassics thema. Mojo Rumora zet een swingende show neer met veel bekende soul en funk klanken. 

Er is een avondvullend programma met veel herkenbare en vooral dansbare muziek uit de vorige decades voor de liefhebbers.  

Toegangskaarten (€15,00) zijn verkrijgbaar bij Tabakshop Mensink en Primera Klinkhamer in Zwolle, Mitra Allon in Wezep en Cigo De Witte Haan in Epe. Ook kunnen kaarten online worden gekocht (http://www.discodanceclassicsparty.nl)

Hotel Wientjes biedt een speciaal DiscoDanceClassic Arrangement:   

Toegang tot het evenement inclusief overnachting en ontbijt voor twee personen voor 129 euro. 

 

DJs Achtergrond info 

Hans Stroeve :  Vroeger DJ bij Cafe de Dokter, nu professional DJ regio Zwolle 

Jan Egbert Kieskamp :  Vroeger DJ bij De Stunt in Epe, Radio794, nu Musicboxz Radio 

Marcel Hergaarden :  Vroeger DJ bij D’Aesculaap in Heerde, nu JammFM en Musicboxz DJ 

Barry Eggink :  Drive-In Show DJ, regio Apeldoorn en DanceClassics 

Boeiende lezing over Het Vossenbroek
Het Vossenbroek is een heel bijzondere plek, dat bij een nadere beschouwing veel onverwachte zaken herbergt. Een moerassig, nat en laaggelegen stuk grond ten oosten van Epe. Het Vossenbroek wordt door de A50 in twee delen gesneden. Het ligt bovendien binnen de gemeentegrenzen van Epe en is eenvoudig te bereiken. Het kent een lange ontstaansgeschiedenis. Geologie, archeologie en bewoning door boeren, hebben dit intieme stukje landschap een gezicht gegeven, ook de bodem heeft z’n geheimen prijs gegeven. Vooral Fauna en flora hebben hun bijdrage geleverd. Tijdens de lezing dwaalt Bauke Terpstra virtueel door dit unieke natuurlandschap. Datum: 22 maart 2018 Plaats: Kulturhus Epe, Stationsstraat 25, 8161 CP. Epe. Aanvang: 20.00 uur Informatie: Yvonne Zeegers – secretaris@epe-heerde.knnv.nl Toegangsprijs € 3,--. Voor KNNV- en IVN leden gratis.
Basjkierenmonument in volksverhalen Cittaslow
Basjkierenmonument in volksverhalen Cittaslow
Met de plaatsing van het Basjkierenmonument in Veessen, begin dit jaar, kwam een belangrijk stukje geschiedenis weer in de schijnwerpers te staan. Het verhaal van die geschiedenis is nu ook vereeuwigd als één van de volksverhalen van de Cittaslow-gemeenten.
Film 'Wild' laat Veluwe in volle glorie zien
Film
​Wild – dat is de titel van de film die vanaf februari 2018 in de Nederlandse bioscopen draait. ‘Een spannende, ontroerende en ook grappige familiefilm die de Veluwe in haar volle glorie op het grote doek laat zien’, aldus de maker Luc Enting uit Ede.
Cadeau Inez Pijnenburg wijst weg naar Cittaslow
Cadeau Inez Pijnenburg wijst weg naar Cittaslow
Oud-burgemeester Inez Pijnenburg heeft, geholpen door haar opvolger Fred de Graaf, haar afscheidscadeau onthuld: een wegwijzer naar de overige Cittaslowgemeenten in Nederland.