achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

DiscoDanceClassicsParty 29 Oktober 2016

Dance Classics met Eper en Heerder dj's

Twee voormalige dj’s uit D’Aesculaap in Heerde, een uit De Stunt in Epe, een bekende Zwiolse dj en een fantastische zangeres. Samen goed voor alweer de derde DiscoDanceClassicsParty in Zwolle, op zaterdag 29 oktober in De Nieuwe Buitensocieteit aan het Stationsplein in Zwolle.  

De avond begint om 21:30 uur en gaat door tot 02:30 uur. 

 

Vier verschillende DJs brengen danceclassics hits uit het tijdperk van de disco’s ten gehore. Hans Stroeve, Marcel Hergaarden, Jan-Egbert Kieskamp en Barry Eggink staan garant voor een avond met veel dansplezier. 

Naast deze DJs is er tevens een live optreden van Mojo Rumora. Een Soul en Dance zangeres uit het westen van het land met een repertoire wat naadloos aansluit op het DiscoDanceClassics thema. Mojo Rumora zet een swingende show neer met veel bekende soul en funk klanken. 

Er is een avondvullend programma met veel herkenbare en vooral dansbare muziek uit de vorige decades voor de liefhebbers.  

Toegangskaarten (€15,00) zijn verkrijgbaar bij Tabakshop Mensink en Primera Klinkhamer in Zwolle, Mitra Allon in Wezep en Cigo De Witte Haan in Epe. Ook kunnen kaarten online worden gekocht (http://www.discodanceclassicsparty.nl)

Hotel Wientjes biedt een speciaal DiscoDanceClassic Arrangement:   

Toegang tot het evenement inclusief overnachting en ontbijt voor twee personen voor 129 euro. 

 

DJs Achtergrond info 

Hans Stroeve :  Vroeger DJ bij Cafe de Dokter, nu professional DJ regio Zwolle 

Jan Egbert Kieskamp :  Vroeger DJ bij De Stunt in Epe, Radio794, nu Musicboxz Radio 

Marcel Hergaarden :  Vroeger DJ bij D’Aesculaap in Heerde, nu JammFM en Musicboxz DJ 

Barry Eggink :  Drive-In Show DJ, regio Apeldoorn en DanceClassics 

Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Horecabedrijven in Hattem, Wapenveld, Veessen en Heerde bieden fietsliefhebbers een Horecafietsroute met een culinaire omlijsting aan. De fietsroute is gratis maar een voucher van € 17,50 biedt de deelnemers koffie met wat lekkers, een lunch met soep en brood en een lekkere daghap bij de vier deelnemende horeca ondernemers.
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Het zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording' is tot en met zaterdag 1 september elke zaterdag geopend voor het publiek. Van 10.00 tot 17.00 uur kan men aan de hand van een wegwijsfolder ronddwalen door de immense boerderij.
WK zeis maaien op de Padd'ndag
WK zeis maaien op de Padd
Op 1 september 2018 wordt, in combinatie met de Padd'ndag, voor de 2e keer het Wapenvelds kampioenschap grasmaaien met de zeis gehouden. Begin augustus wordt alvast een oefenavond gehouden om twijfelaars over de streep te trekken en de ‘spelregels’ uit te leggen
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording'
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman
De stichtingen Erve IJzerman en De Melkmaten stellen vanaf zaterdag 16 juni de boerderij Erve Ijzrman elke zaterdag tot half september van 10.00 tot 17.00 uur open voor het publiek. Dat kan dan de opbouw van het 'zuivelmuseum in wording' op de voet volgen.
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Meester Dennis staat op 13 juni van 13.00 - 15.00 uur samen met stagiairs en vrijwilligers van jongerencentrum het Honk op de van Meursweide in Heerde met de buikschuifbaan!
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Gert van de Bospoort brengt zijn bundel Dichter bij de Hoogwatergeul opnieuw uit met fietsroutekaart.