achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Dans en zang voorstelling in De Heerd

Dansgroep Juliette+dansers Cultuurplein Noord Veluwe en barbershopkoor Swinging Woodnotes brengen samen een wervelende show op het toneel.

Dans en zang voorstelling in De Heerd

Dansgroep Juliette en dansers o.l.v. Yvonne Ballijns (Selectiegroep Clash en Switch), Juliette Nieboer en Marit Vogel (allen van Cultuurplein Noord Veluwe) treden wederom voor u op.

De choreografieën van deze avond variëren van klassiek moderne dansen met diepere betekenis tot streetdance en hiphop dance, showjazz en jazzdans.

Spitzen, humor, prachtige lijnen en lijven zullen voor een verrassend geheel zorgen.

Op deze avond kunt u naast dans ook genieten van barbershopkoor Swinging Woodnotes. Barbershop is een makkelijk in het gehoor liggende manier van close harmony zingen. Een kenmerkend onderdeel van Barbershop is de presentatie. Vrolijkheid, verliefdheid of weemoed worden overgebracht met de klank en de tekst, maar ook met mimiek en lichaamstaal.

De juiste bezetting van de 4 stempartijen is essentieel voor een barbershopkoor om de zo specifieke volle barbershopsound te kunnen bereiken:

Het repertoire bestaat voornamelijk uit engelstalige songs, zoals hedendaagse musicalsongs.

E-tickets zijn verkrijgbaar via de website www.cultureelcentrumheerde.nl. De kaarten zijn ook te koop aan de balie van De Heerd, dagelijks en voor aanvang van de voorstelling.  Prijs: € 10,00.

Zaterdag 23 januari om 20:15 uur  in De Heerd, Van Meurslaan 3 in Heerde.