achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Dans en zang voorstelling in De Heerd

Dansgroep Juliette+dansers Cultuurplein Noord Veluwe en barbershopkoor Swinging Woodnotes brengen samen een wervelende show op het toneel.

Dans en zang voorstelling in De Heerd

Dansgroep Juliette en dansers o.l.v. Yvonne Ballijns (Selectiegroep Clash en Switch), Juliette Nieboer en Marit Vogel (allen van Cultuurplein Noord Veluwe) treden wederom voor u op.

De choreografieën van deze avond variëren van klassiek moderne dansen met diepere betekenis tot streetdance en hiphop dance, showjazz en jazzdans.

Spitzen, humor, prachtige lijnen en lijven zullen voor een verrassend geheel zorgen.

Op deze avond kunt u naast dans ook genieten van barbershopkoor Swinging Woodnotes. Barbershop is een makkelijk in het gehoor liggende manier van close harmony zingen. Een kenmerkend onderdeel van Barbershop is de presentatie. Vrolijkheid, verliefdheid of weemoed worden overgebracht met de klank en de tekst, maar ook met mimiek en lichaamstaal.

De juiste bezetting van de 4 stempartijen is essentieel voor een barbershopkoor om de zo specifieke volle barbershopsound te kunnen bereiken:

Het repertoire bestaat voornamelijk uit engelstalige songs, zoals hedendaagse musicalsongs.

E-tickets zijn verkrijgbaar via de website www.cultureelcentrumheerde.nl. De kaarten zijn ook te koop aan de balie van De Heerd, dagelijks en voor aanvang van de voorstelling.  Prijs: € 10,00.

Zaterdag 23 januari om 20:15 uur  in De Heerd, Van Meurslaan 3 in Heerde.

Siberisch koude op Lammetjesdag
Siberisch koude op Lammetjesdag
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
“We zitten op dezelfde vlieghoogte”. Die opmerking met een knipoog naar de discussie over vliegveld Lelystad, maakte wethouder Wolbert Meijer bij de ondertekening van een prestatiecontract met Wij zijn Heerde (WZH). Hij wilde er maar mee aangeven dat de toeristische organisatie en de gemeente duidelijk op één lijn zitten voor de verdere ontwikkeling.
Heerde steunt WK Inline skaten
Heerde steunt WK Inline skaten
Uit maar liefst zestig landen komen begin juli honderden sporters en hun begeleiders naar Heerde en Arnhem. De gemeente Heerde is er trots op dat het de Skeelerclub Oost-Veluwe gelukt is het WK Inline & Freestyle Skaten hierheen te halen.
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Vijf klassen van de CC de Noordgouw maakten deze week een uitgebreide veldexcursie door het gebied van de hoogwatergeul Veessen/Wapenveld. Dit in het kader van een opdracht van het IVN en de gemeente Heerde om dit gebied aantrekkelijker te maken voor de (inter)nationale toerist.
Paasjubel in Heerde
Paasjubel in Heerde
Opnieuw Paasjubel in Heerde Ook dit jaar organiseert het Interkerkelijk Platform Heerde in de vroege ochtend van de 1e Paasdag (1 april 2018) de Paasjubel. Hierbij is traditioneel veel aandacht voor het zingen van bekende Paasliederen onder muzikale begeleiding. Ds. Mulder van de Christelijk gereformeerde Kerk in Heerde is bereid gevonden de verbindende teksten uit te spreken en daarnaast een korte meditatie te verzorgen. Plaats van handeling is het Dorpsplein in het centrum van Heerde. Aanvang 8:15 uur en einde uiterlijk om 9:00 uur. Een liturgie met daarop alle liederen wordt uitgedeeld. Op deze liturgie staan ook de aanvangstijden van de diensten in de diverse kerken vermeld. Het is inmiddels traditie dat de Paasjubel ongeacht de weersomstandigheden doorgaat. En … er koffie en thee. Hartelijk welkom allemaal.