achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Deel opbrengst SamenLoop voor De Zonnesteen

Inloophuis De Zonnesteen in Hattem ontving op 29 september een bedrag van 10.000 euro namens de SamenLoop voor Hoop Heerde 2016.

HEERDE Herman Haverkort en Els Beekman, voorzitter en coördinator bij Inloophuis De Zonnesteen, mochten donderdag 29 september een bedrag van 10.000 euro in ontvangst nemen van Jan Oonk, voorzitter van de SamenLoop voor Hoop Heerde 2016. Hij werd vergezeld door Els Hoogink, Teuntje Rietberg en Tirtsa van Doorn, allen commissieleden van de commissie survivors tijdens de SamenLoop. "Een fantastisch bedrag waar we mooie dingen van kunnen organiseren voor onze bezoekers", aldus Els Beekman.

De SamenLoop voor Hoop vond op 3 en 4 juni plaats in het van Meurspark in Heerde. De SamenLoop-commissie heeft al tijdens de voorbereidingsperiode besloten een deel van de opbrengst te willen schenken aan Inloophuis De Zonnesteen in Hattem. Dankzij de inzet van bewoners en bedrijfsleven van de gemeente Heerde werd een bedrag van maar liefst 124.475 euro ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. 10.000 daarvan gaat dus naar De Zonnesteen.
 
Het inloophuis biedt een luisterend oor, een schouder of een glimlach voor mensen die direct of indirect met kanker te maken hebben of hebben gehad. Deze plek staat helemaal los van het medische circuit. Een grote groep getrainde vrijwilligers staat elke week klaar voor een goed gesprek of een leuke, ontspannende activiteit. Iedereen is hier dan ook van harte welkom.
U vindt De Zonnesteen aan de van Galenstraat 40 in Hattem, aan de achterzijde van het Rode Kruis gebouw.
Kijk voor de openingstijden en een overzicht van activiteiten: inloophuisdezonnesteen.nl.

Meer foto's vindt u op: https://samenloopvoorhoop.nl/samenlopen-per-provincie/gelderland/heerde/fotos-samenloop-2016/