achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Voorlichtingsmiddag voor senioren over gebits- en mondhygiëne.

Tandarts van de Ven- Visser is woensdag 5 oktober samen met haar assistent te gast bij de Eigen Kracht Carrousel in de gemeente Heerde.

Zij zal u veel informatie verschaffen hoe u uw gebit het beste kunt onderhouden en wat u kunt doen als er problemen dreigen te ontstaan, zoals ontstoken tandvlees. Heeft u een specifieke vraag op het gebied van gebitsverzorging, dan is er gelegenheid om die te stellen. Vragen, zoals:

Hoe kunt u tandplak het beste verwijderen? Wanneer gebruikt u ragers of tandenstokers? Welke tips zijn er voor een frisse adem?  U heeft diabetes, waar moet u dan speciaal op letten? Wat te doen als u uw gebit niet zelf meer goed kunt verzorgen? Wanneer roept u de hulp van de tandarts in? Deze bijeenkomst kan u opleveren, dat u uw gebit in een goede conditie kunt houden en dat u langer gezond blijft.

 

De Eigen Kracht Carrousel in de gemeente Heerde wordt gehouden in Fysiotherapeutisch Centrum Heerde, op de afdeling kinderfysiotherapie op de begane grond. Het programma begint om 14:30 uur met ontspanningsoefeningen. Deze worden gegeven door fysiotherapeute Merdi van Essen. De bijeenkomst duurt tot 15:30 uur en wordt u gratis aangeboden. In verband met de organisatie is opgave vooraf wel gewenst. Dat kan via Fysio Heerde, tel. 0578-696363 of Welzijn Heerde (onderdeel van het CJG) op telefoonnummer (0578) 720001.