achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Voorlichtingsmiddag voor senioren over gebits- en mondhygiëne.

Tandarts van de Ven- Visser is woensdag 5 oktober samen met haar assistent te gast bij de Eigen Kracht Carrousel in de gemeente Heerde.

Zij zal u veel informatie verschaffen hoe u uw gebit het beste kunt onderhouden en wat u kunt doen als er problemen dreigen te ontstaan, zoals ontstoken tandvlees. Heeft u een specifieke vraag op het gebied van gebitsverzorging, dan is er gelegenheid om die te stellen. Vragen, zoals:

Hoe kunt u tandplak het beste verwijderen? Wanneer gebruikt u ragers of tandenstokers? Welke tips zijn er voor een frisse adem?  U heeft diabetes, waar moet u dan speciaal op letten? Wat te doen als u uw gebit niet zelf meer goed kunt verzorgen? Wanneer roept u de hulp van de tandarts in? Deze bijeenkomst kan u opleveren, dat u uw gebit in een goede conditie kunt houden en dat u langer gezond blijft.

 

De Eigen Kracht Carrousel in de gemeente Heerde wordt gehouden in Fysiotherapeutisch Centrum Heerde, op de afdeling kinderfysiotherapie op de begane grond. Het programma begint om 14:30 uur met ontspanningsoefeningen. Deze worden gegeven door fysiotherapeute Merdi van Essen. De bijeenkomst duurt tot 15:30 uur en wordt u gratis aangeboden. In verband met de organisatie is opgave vooraf wel gewenst. Dat kan via Fysio Heerde, tel. 0578-696363 of Welzijn Heerde (onderdeel van het CJG) op telefoonnummer (0578) 720001.

 

 

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken