achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Noodmaatregelen gemeente Heerde na brand in gemeentekantoor

Op vrijdagavond 16 september heeft er brand gewoed in de publieksruimte van het gemeentekantoor in Heerde. De publieksbalie is daarom in het begin van de week gesloten. De gemeente is wel telefonisch bereikbaar.

Bij het gemeentekantoor worden cabins geplaatst en ingericht om de komende maanden als publieksruimte te dienen. Het streven is dat deze op woensdag open gaat, zodat de publiekstaken weer uitgevoerd kunnen worden. Alleen voor het aanvragen van een paspoort of ID-kaart kan dit mogelijk langer duren, omdat de speciale apparatuur die hiervoor nodig is, vervangen moet worden. Voor spoedvragen kunt u de gemeente bellen via 0578-699494.
 
De gemeente zal via de website en social media de inwoners informeren over de voortgang en aangeven wanneer men weer bij de gemeente terecht kan.
 
Burgemeester Pijnenburg: “Natuurlijk ben ik geschrokken van de brand in ons gemeentekantoor. Maar er is direct alles aan gedaan om er voor te zorgen dat de dienstverlening zo snel mogelijk hersteld kan worden. Voor mij is het van het allerhoogste belang dat u als inwoner er zo weinig mogelijk last van heeft.”
 
Personeel
Het personeel van de gemeente Heerde zal de komende weken zoveel mogelijk thuis werken. Daarnaast wordt gezocht naar mogelijkheden voor vergaderruimtes en tijdelijke werkplekken in andere gemeentelijke gebouwen.

Foto: © Stephan Verkerk