achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Pleinmarkt Epe

Op 3 september a.s. vindt in Epe de jaarlijkse Pleinmarkt plaats. Het Cultuurplein Noord Veluwe is die dag ook aanwezig om zichzelf breed te presenteren.

Tijdens de Pleinmarkt kan men tussen 10.30 en 15.00 uur in de stand informatie krijgen over de talloze cursussen en workshops die Cultuurplein Noord Veluwe in de hele gemeente Epe aanbiedt. Denkt u hierbij aan muzieklessen, danslessen, theaterlessen, een musicalklas en lessen beeldende vormgeving.

U krijgt uitgebreid informatie over de splinternieuwe serie lessen Kunst, Klieder & Techniek  voor kinderen. In een uitgekiende serie workshops komen verschillende creatieve aspecten aan bod om het beste uit uw kind te halen. In de kraam ligt voor u de brochure klaar met daarin uitgebreide info. In de kraam kunnen kinderen een mooie dino beschilderen die ze mogen meenemen naar huis.

Tijdens de podiumpresentaties kunt u genieten van o.a. de dansleerlingen van Yvonne Ballijns en Boys Crew met Enzo!  Zij zullen een mooie choreografie dansen maar later ook vrije improvisatie dansen tonen. Popbands met de toekomstige popsterren van Epe en een geweldig saxofoonensemble van het Cultuurplein zullen er spelen.

De Filmliga staat met een eigen kraam op de markt. Zij verzorgen tweewekelijks een prachtig film(huis)programma in het Kulturhus EGW.

Voor informatie over alle cursussen en workshops bij het Cultuurplein Noord Veluwe bent u van harte welkom bij de kraam tijdens de Pleinmarkt. U kunt natuurlijk ook kijken op Facebook en de website of bellen met 0578 760100.

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken