achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

Pleinmarkt Epe

Op 3 september a.s. vindt in Epe de jaarlijkse Pleinmarkt plaats. Het Cultuurplein Noord Veluwe is die dag ook aanwezig om zichzelf breed te presenteren.

Tijdens de Pleinmarkt kan men tussen 10.30 en 15.00 uur in de stand informatie krijgen over de talloze cursussen en workshops die Cultuurplein Noord Veluwe in de hele gemeente Epe aanbiedt. Denkt u hierbij aan muzieklessen, danslessen, theaterlessen, een musicalklas en lessen beeldende vormgeving.

U krijgt uitgebreid informatie over de splinternieuwe serie lessen Kunst, Klieder & Techniek  voor kinderen. In een uitgekiende serie workshops komen verschillende creatieve aspecten aan bod om het beste uit uw kind te halen. In de kraam ligt voor u de brochure klaar met daarin uitgebreide info. In de kraam kunnen kinderen een mooie dino beschilderen die ze mogen meenemen naar huis.

Tijdens de podiumpresentaties kunt u genieten van o.a. de dansleerlingen van Yvonne Ballijns en Boys Crew met Enzo!  Zij zullen een mooie choreografie dansen maar later ook vrije improvisatie dansen tonen. Popbands met de toekomstige popsterren van Epe en een geweldig saxofoonensemble van het Cultuurplein zullen er spelen.

De Filmliga staat met een eigen kraam op de markt. Zij verzorgen tweewekelijks een prachtig film(huis)programma in het Kulturhus EGW.

Voor informatie over alle cursussen en workshops bij het Cultuurplein Noord Veluwe bent u van harte welkom bij de kraam tijdens de Pleinmarkt. U kunt natuurlijk ook kijken op Facebook en de website of bellen met 0578 760100.