achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Rommelmarkt Kruiskerk Heerde

De Vrije Evangelische Gemeente in Heerde houdt op zaterdag 10 september a.s. van 09:00 tot 15:00 uur haar jaarlijkse rommelmarkt, op de gezellige parkeerplaats achter het gemeentekantoor aan de Eperweg.

Er zal dit jaar veel aandacht zijn voor de Stichting ZOA uit Apeldoorn. Deze stichting is gespecialiseerd in de lokale opvang en hulpverlening aan vluchtelingen in de gebieden waar zij vandaan komen.
 
“De Vrije Evangelische Gemeente viert haar startweekend de laatste jaren door gezamenlijk in actie te komen voor een goed doel. Door je samen in te zetten voor een ander groeit het gevoel voor saamhorigheid. Daarbij staat gezelligheid bovendien hoog in het vaandel, dus is een rommelmarkt een ideale manier om iets voor je medemens te doen”, aldus de organisatie. Naast de standaard 2e hands spullen die men normaal gesproken op een rommelmarkt treft en het ruime assortiment boeken op de inmiddels bekende, goed gevulde boekenkraam, zijn er ook dit jaar weer veel handgemaakte producten te koop, zoals bloemstukken, spreien, kaarten en andere creatieve uitingen. Ook dit jaar kunt u weer prachtige heideplanten kopen en zal de jeugd weer actief deelnemen met een ludieke actie. Daarnaast wordt natuurlijk ook veel aandacht geschonken aan de inwendige mens met ook dit jaar weer de koffiecorner, oliebollen en de Mac VEG. Voor de sportievelingen is er dit jaar een competitie spijkerbroekhangen, met leuke prijzen. En u kunt gerust uw (klein)kinderen meebrengen, want voor hen is er ook nu weer een springkussen.
 
 

U bent van harte welkom op de parkeerplaats tussen de Eperweg/Verbindingsweg en de Brandstraat.

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken