achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

Rommelmarkt Kruiskerk Heerde

De Vrije Evangelische Gemeente in Heerde houdt op zaterdag 10 september a.s. van 09:00 tot 15:00 uur haar jaarlijkse rommelmarkt, op de gezellige parkeerplaats achter het gemeentekantoor aan de Eperweg.

Er zal dit jaar veel aandacht zijn voor de Stichting ZOA uit Apeldoorn. Deze stichting is gespecialiseerd in de lokale opvang en hulpverlening aan vluchtelingen in de gebieden waar zij vandaan komen.
 
“De Vrije Evangelische Gemeente viert haar startweekend de laatste jaren door gezamenlijk in actie te komen voor een goed doel. Door je samen in te zetten voor een ander groeit het gevoel voor saamhorigheid. Daarbij staat gezelligheid bovendien hoog in het vaandel, dus is een rommelmarkt een ideale manier om iets voor je medemens te doen”, aldus de organisatie. Naast de standaard 2e hands spullen die men normaal gesproken op een rommelmarkt treft en het ruime assortiment boeken op de inmiddels bekende, goed gevulde boekenkraam, zijn er ook dit jaar weer veel handgemaakte producten te koop, zoals bloemstukken, spreien, kaarten en andere creatieve uitingen. Ook dit jaar kunt u weer prachtige heideplanten kopen en zal de jeugd weer actief deelnemen met een ludieke actie. Daarnaast wordt natuurlijk ook veel aandacht geschonken aan de inwendige mens met ook dit jaar weer de koffiecorner, oliebollen en de Mac VEG. Voor de sportievelingen is er dit jaar een competitie spijkerbroekhangen, met leuke prijzen. En u kunt gerust uw (klein)kinderen meebrengen, want voor hen is er ook nu weer een springkussen.
 
 

U bent van harte welkom op de parkeerplaats tussen de Eperweg/Verbindingsweg en de Brandstraat.