achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Mensen gezocht voor nieuw onafhankelijk adviesorgaan

De Adviesraad Sociaal Domein (ASD) wordt een nieuw onafhankelijk adviesorgaan binnen de gemeente Heerde. Per 1 oktober 2016 vervangt de ASD de huidige Wmo adviesraad.

De ASD wordt ingesteld door de gemeenteraad en geeft gevraagde en ongevraagde adviezen met betrekking tot regie en uitvoering van de drie beleidsvelden in het Sociaal Domein. Het gaat hier om de beleidsvelden Jeugdwet, Participatiewet en Wet maatschappelijke ontwikkeling 2015. Deze vallen sinds 1 januari 2015 onder de verantwoordelijkheid van de gemeente. Voor ieder beleidsveld zoekt de ASD vier leden.

Netwerken en contact met achterban
De Wmo adviesraad is op zoek naar mensen die onder andere bekend zijn met de bevolking en situatie van de gemeente Heerde, in staat zijn hun netwerk te onderhouden en contacten met de achterban te leggen. Ook is het een pré als iemand lid is van een groep in de gemeente Heerde die collectieve belangenbehartiging voor specifieke doelgroepen als doelstelling heeft (bijvoorbeeld ouderenbond, platform gehandicaptenbeleid, GGZ, interkerkelijk diaconaal overleg, mantelzorg, cliëntenraden van zorginstellingen, jeugdzorg).

Interesse?
Bekijk de volledige vacatureteksten op http://www.heerde.nl/Inwoners/Zorg_en_welzijn/Adviesraad_Wmo .

De Wmo adviesraad ziet sollicitaties met veel interesse tegemoet.