achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Basiscursus Facebook voor Senioren.

Facebook is het populairste sociale netwerk op dit moment. Door veel mensen wordt het gebruikt om met elkaar in contact te komen, berichten uit te wisselen of foto’s en video’s met elkaar te delen.

Basiscursus Facebook voor Senioren.

Het is een uitstekende methode om op een makkelijke manier contact te onderhouden met uw familie, vrienden of met mensen die eenzelfde hobby, interesse hebben.

Het leercentrum SeniorWeb Heerde/Wapenveld geeft in vijf lessen uitleg over het gebruik van Facebook via internet. In die vijf lessen leert u zich op Facebook te registreren en uw profiel aan te passen. Maar ook bent u na afloop van de cursus in staat om contact te maken met vrienden of groepen, berichten te plaatsen en te antwoorden. U kunt chatten met uw vrienden, kortom u beschikt over de basiskennis om Facebook te gebruiken.

Bij deze cursus wordt verwacht dat u gewend bent te werken met uw computer en dat u kunt e-mailen.

De lessen zijn op donderdagmiddag van 29 september tot en met 27 oktober in de Heerd aan de Griftstraat 8 in Heerde. Tijden zijn van 15:30 tot 17:00 uur.

Er wordt op rustige wijze les gegeven aan een groep van maximaal 5 à 6 deelnemers.

Om het geleerde thuis in de praktijk te kunnen brengen is het aan te bevelen uw eigen laptop of tablet tijdens de cursus te gebruiken.

De kosten zijn € 42,50 (exclusief boek). Een cursusboek wordt warm aanbevolen; de kosten hiervan bedragen € 10,25. U kunt zich opgeven bij SeniorWeb Heerde/Wapenveld, van maandag- t/m donderdagochtend te bereiken via het Centrum voor Jeugd en Gezin, tel. 0578-720001 of via onze websites http://wapenveld.seniorweb.nl of http://heerde.seniorweb.nl.

Geef bij inschrijving aan of u het boek wilt aanschaffen, zodat wij het tijdig voor u kunnen bestellen. U kunt het dan bij aanvang van de cursus gebruiken.