achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Bezoekcijfers Wij zijn Heerde ruim verdubbeld

De bezoekcijfers van de site van www.wijzijnheerde.nl maken een flinke groei door. Over de maand juni noteerde de site 2.027 unieke bezoekers en dat is een ruime verdubbeling sinds de lancering van de site een half jaar geleden.

“We merken dat vooral de toeristen de site steeds beter gaan vinden. Dat is onder andere te meten aan de routes die gedownload worden. Vooral de route 'Heel Heerde' en de 'Streekproductenroute' zijn in trek”, aldus voorzitter Cees Bol (foto) van WIJZIJNHEERDE. Totaal registreerde de site, gebouwd door Eye-T Webdesign uit Heerde, over juni 3.562 bezoekers die samen 28.632 pagina's bekeken. Ook de gemiddelde tijd die bezoekers op de site doorbrengen is heel goed te noemen. “Het geeft aan dat toeristen blijkbaar gericht informatie zoeken”, aldus Bol. WIJZIJNHEERDE doet er alles aan om vooral toeristen naar de site te lokken. “We hebben gemerkt dat na elke verschijning van een nieuwsbrief, het aantal bezoekers flink aantrekt. Daarom gaan we de nieuwsbrief nu maandelijks uitbrengen”, vertelt de voorzitter. Voor het eerst is aan de nieuwsbrief nu ook een aanbieding gekoppeld. Tapperij Teun uit Wapenveld geeft bij een kop koffie met appeltaart een tweede kop koffie gratis én bij het noemen van WijzijnHeerde een GRATIS fietsroute. Op die manier kan men ook via de ondernemers meten wat de respons is op de toeristische promotie van de gemeente Heerde.

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken