achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

Radio 794 op Jazz Comes To Town

The Music Box Jazz Edition op Jazz Comes To Town Epe. In deze uitzendingen is niet alleen muziek te horen, maar ook sfeerreportages en gesprekken met muzikanten, organisatie, vrijwilligers en bezoekers.

Radio 794 is 25 jaar geleden opgericht als LOH, lokale omroep voor de gemeente Heerde. Op 30 december 2006 ging de LOH op in Radio 794, de nieuwe omroep voor de gemeenten Epe en Heerde.

Sinds 2011 is op donderdagavond het programma The Music  Box te beluisteren. In datzelfde jaar werd ook voor de eerste keer uitgebreid aandacht besteed aan Jazz Comes To Town, live vanaf locatie, voor de omroep een redelijk nieuw fenomeen. Sindsdien is Radio 794 niet meer weg te denken bij Jazz Comes To Town. In speciale edities van The Music Box – Jazz Edition wordt elk jaar vijf weken lang live uitgezonden vanaf het kerkplein in Epe. Eerst nog achter het podium, sinds een aantal jaren prominent vanuit de mobiele studio.

Ook dit jaar is The Music Box – Jazz Edition te beluisteren op Radio 794. De uitzendingen beginnen om 15.00 en gaan door tot de afsluiting, rond 20.00 uur. De herhaling van de uitzending (voor de mensen die erbij waren) is op dinsdagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur.

Een team van vrijwilligers van de omroep is er, in goede samenwerking met de mannen en vrouwen van Jazz Comes To Town, in geslaagd een vijfweeks radio-evenement neer te zetten wat elk jaar meer luisteraars bereikt, door heel Nederland en zelfs daarbuiten.

In de weken rondom Jazz Comes To Town besteed Jan-Egbert Kieskamp ook in het reguliere programma The Music Box uitgebreid aandacht aan het festijn. The Music Box is elke donderdag te beluisteren  van 18.00 tot 20.00 uur.

Radio 794 is op de volgende frequenties te ontvangen:
Heerde kabel: 93,1 FM
Epe kabel: 93,1 FM
Ether gemeente Heerde: 106,5 FM
Ether gemeente Epe: 107,8 FM

Internet radio: http://www.radio794.nl