achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Cultureel Centrum Heerde stopt

Stichting Cultureel Centrum Heerde heeft besloten de stichting op te heffen per 2017-2018.

Cultureel Centrum Heerde stopt

De nieuwbouw van de Heerd heeft met zich meegebracht dat er in de organisatiestructuur veel heeft moeten veranderen. In het verlengde daarvan heeft het bestuur tot opheffing besloten. De verantwoordelijkheden met betrekking tot het organiseren van culturele voorstellingen wordt hierbij neergelegd bij de eerstverantwoordelijken, te weten de gemeente Heerde en het bestuur van De Heerd.

Gedurende meer dan 40 jaar hebben vele Heerdenaren die zich betrokken voelden bij cultuur en theater zich ingezet voor het tot stand brengen van mooie en aantrekkelijke programma’s in het Dorpshuis.

Zolang het bestuur van het CCH verantwoordelijk blijft, heeft het de intentie om de programmering en de kaartverkoop te laten verlopen zoals u het afgelopen seizoen gewend was.

We willen alle bovengenoemde personen en de mensen die in de loop van de jaren onze voorstellingen hebben bezocht heel hartelijk danken en uitnodigen vooral ons mooie nieuwe theater te blijven bezoeken.

Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Horecabedrijven in Hattem, Wapenveld, Veessen en Heerde bieden fietsliefhebbers een Horecafietsroute met een culinaire omlijsting aan. De fietsroute is gratis maar een voucher van € 17,50 biedt de deelnemers koffie met wat lekkers, een lunch met soep en brood en een lekkere daghap bij de vier deelnemende horeca ondernemers.
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Het zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording' is tot en met zaterdag 1 september elke zaterdag geopend voor het publiek. Van 10.00 tot 17.00 uur kan men aan de hand van een wegwijsfolder ronddwalen door de immense boerderij.
WK zeis maaien op de Padd'ndag
WK zeis maaien op de Padd
Op 1 september 2018 wordt, in combinatie met de Padd'ndag, voor de 2e keer het Wapenvelds kampioenschap grasmaaien met de zeis gehouden. Begin augustus wordt alvast een oefenavond gehouden om twijfelaars over de streep te trekken en de ‘spelregels’ uit te leggen
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording'
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman
De stichtingen Erve IJzerman en De Melkmaten stellen vanaf zaterdag 16 juni de boerderij Erve Ijzrman elke zaterdag tot half september van 10.00 tot 17.00 uur open voor het publiek. Dat kan dan de opbouw van het 'zuivelmuseum in wording' op de voet volgen.
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Meester Dennis staat op 13 juni van 13.00 - 15.00 uur samen met stagiairs en vrijwilligers van jongerencentrum het Honk op de van Meursweide in Heerde met de buikschuifbaan!
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Gert van de Bospoort brengt zijn bundel Dichter bij de Hoogwatergeul opnieuw uit met fietsroutekaart.