achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Biologische Groente pakketten ook in Heerde

Ook in Heerde verkrijgbaar: een Biologisch-Dynamisch oogstaandeel!

Wilt u meedelen in de oogst van de Biologisch dynamische gekweekte groente uit de regio van boerderij de Oosterwaarde, dat kan! 

Als u in Heerde woont kunt u deelnemer worden van de boerderij. 

In principe is uw oogstaandeel voldoende voor ongeveer 5 maaltijden. Meestal zitten er 5 tot 7 verschillende groenten in een oogstaandeel maar dit varieert over de seizoenen. Als deelnemer zegt u toe (wekelijks) een deel van de oogst af te nemen. 

In de zomer wanneer de oogst rijk is dan ontvangt u regelmatig meer en in bijvoorbeeld het vroege voorjaar, wanneer er nog niet zoveel variatie op het land is, ontvangt u wat minder. U deelt dus jaar rond letterlijk mee met wat er op het land is qua hoeveelheid en variatie.Vanzelfsprekend krijgt u altijd groenten die passen bij het seizoen en proberen we zoveel mogelijk afwisseling en variatie te bieden.

Een klein oogst aandeel voor 1-2 persoon is er al voor € 8,70 en een standaard oogstdeel voldoende 2-3 personen kost ongeveer € 11,50 een groot oogstaandeel voor 4-5 personen kost ongeveer € 16,- per week.

De groenten worden op vrijdag bezorgd aan de Beatrixweg in Heerde (Hoorn).

Het is mogelijk om te starten met een proefperiode van 4 weken om uit te proberen of het bij u past. Daarna besluit u of u deelnemer wordt of dat u stopt. 

U verbindt zich daarna steeds voor (minimaal) een kwartaal.

Voor meer informatie en of aanmelden:  http://www.oosterwaarde.nl