achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Zwemvierdaagse Wapenveld

Voor de 10e keer gaat in het Berghuizerbad de zwemvierdaagse van start. Vanaf maandag 27 juni kan er weer 5 avonden worden gezwommen.

Inschrijfgeld bedraagt € 7.50 per persoon, bij voorinschrijving € 6,50. Iedere 10e deelnemer zie zich inschrijft tijdens de voorinschrijving krijgt € 1.00 extra korting.

Om in aanmerking te komen voor een medaille moet er 4 avonden gezwommen worden. De medailles worden vrijdagavond 1 juli uitgereikt. De afstand mag zelf gekozen worden, 250 of 500 meter. Deelnemers moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Voorinschrijven kan alleen in de week voorafgaand aan de zwemvierdaagse in het Berghuizerbad. Daarna kan er nog ingeschreven worden op maandag 27 en dinsdag 28 juni tussen 18.00-19.00 uur, kosten zijn dan € 7.50. Data voorinschrijving: woensdag 22 juni van 16.00-18.30 uur, donderdag 23 juni van 17.00-18.30 uur en op vrijdag 24 juni van 18.45-20.00 uur.

Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen voor de oudste en jongste deelemer. En zijn er naast het zwemmen ook diverse activiteiten, zoals een springkussen op maandag en donderdag en staat er een pannakooi op dinsdag en woensdag . Vrijdag 19:30 uur Berghuizer Kampioenschap bommetje springen, alleen voor deelnemers zwem4daagse ! Verder leuke kramen met o.a wafels, en broodje frikandel en natuurlijk de grote verloting € 1,- per envelop mede mogelijk gemaakt door diverse ondernemers van Heerde en Wapenveld. Oliebollenkraam "de oliebol" komt op donderdag en vrijdag vanaf 18.00 uur heerlijke oliebollen bakken.

De vierdaagse wordt vrijdag 1 juli na het baantjes zwemmen afgesloten met vrijzwemmen en een disco door Mulder Music & Light uit Hattem tot 21.00 uur. (alleen toegankelijk voor deelnemers 4daagse)Tijden zwemvierdaagse: maandag 27 juni t/m donderdag 30 juni van 18.00-20.00 uur en vrijdag 1 juli van 18.00-21.00 uur.

Info: www.zvoctopus.com of voor vragen octopuszwem4daagse@gmail.com Tot ziens bij dit gezellige evenement.

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken