achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Heerde internationaal ‘te kijk gezet’

HEERDE - Onlangs is er een groot artikel verschenen in het dagblad Rheinische Post. Het gaat hier om een advertorial over ‘Fietsen op de Veluwe’. Hierin worden heel specifiek Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Nationaal Park Veluwezoom en de omgeving Heerde uitgelicht.

Gelderland en De Veluwe zijn overduidelijk een opmars begonnen als het aankomt op het aantrekken van toerisme. Verschillende Veluwse gemeenten waaronder Heerde, Hattem en Epe werken samen qua ondersteuning van VisitVeluwe.nl, onderdeel van Geldersestreken.nl.

Rheinische Post
Het plaatsen van de advertorial in Dagblad de Rheinische Post met een oplage van 320.000 exemplaren betekent dat ca. 978.000 mensen dit kunnen hebben gezien. Daarnaast is het een week lang doorgeplaatst op de website die met maandelijks 5 miljoen unieke bezoekers een enorm afzetgebied dekt.

We hopen natuurlijk dat onze Oosterburen onze prachtige gemeente zullen aandoen om de rust en gemoedelijke sfeer zullen komen genieten nadat ze het artikel ‘Radfahren auf der Veluwe’ hebben kunnen lezen.

Genießen Sie unsere Gastfreundschaft während Sie radfahren in unsere schöne Gemeinde auf der Veluwe! Herzlich wilkommen in Heerde, Wapenveld, Veessen und Vorchten!  Tekst Rheinische Post bijdrage
  Screenshot online artikel

Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
Vrijetijdseconomie krijgt aanjager
“We zitten op dezelfde vlieghoogte”. Die opmerking met een knipoog naar de discussie over vliegveld Lelystad, maakte wethouder Wolbert Meijer bij de ondertekening van een prestatiecontract met Wij zijn Heerde (WZH). Hij wilde er maar mee aangeven dat de toeristische organisatie en de gemeente duidelijk op één lijn zitten voor de verdere ontwikkeling.
Heerde steunt WK Inline skaten
Heerde steunt WK Inline skaten
Uit maar liefst zestig landen komen begin juli honderden sporters en hun begeleiders naar Heerde en Arnhem. De gemeente Heerde is er trots op dat het de Skeelerclub Oost-Veluwe gelukt is het WK Inline & Freestyle Skaten hierheen te halen.
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Grote belangstelling Duurzaamheidsmarkt Heerde
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Veldexcursie voor opdracht promotie Hoogwatergeul
Vijf klassen van de CC de Noordgouw maakten deze week een uitgebreide veldexcursie door het gebied van de hoogwatergeul Veessen/Wapenveld. Dit in het kader van een opdracht van het IVN en de gemeente Heerde om dit gebied aantrekkelijker te maken voor de (inter)nationale toerist.
Paasjubel in Heerde
Paasjubel in Heerde
Opnieuw Paasjubel in Heerde Ook dit jaar organiseert het Interkerkelijk Platform Heerde in de vroege ochtend van de 1e Paasdag (1 april 2018) de Paasjubel. Hierbij is traditioneel veel aandacht voor het zingen van bekende Paasliederen onder muzikale begeleiding. Ds. Mulder van de Christelijk gereformeerde Kerk in Heerde is bereid gevonden de verbindende teksten uit te spreken en daarnaast een korte meditatie te verzorgen. Plaats van handeling is het Dorpsplein in het centrum van Heerde. Aanvang 8:15 uur en einde uiterlijk om 9:00 uur. Een liturgie met daarop alle liederen wordt uitgedeeld. Op deze liturgie staan ook de aanvangstijden van de diensten in de diverse kerken vermeld. Het is inmiddels traditie dat de Paasjubel ongeacht de weersomstandigheden doorgaat. En … er koffie en thee. Hartelijk welkom allemaal.