achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

Heerde internationaal ‘te kijk gezet’

HEERDE - Onlangs is er een groot artikel verschenen in het dagblad Rheinische Post. Het gaat hier om een advertorial over ‘Fietsen op de Veluwe’. Hierin worden heel specifiek Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Nationaal Park Veluwezoom en de omgeving Heerde uitgelicht.

Gelderland en De Veluwe zijn overduidelijk een opmars begonnen als het aankomt op het aantrekken van toerisme. Verschillende Veluwse gemeenten waaronder Heerde, Hattem en Epe werken samen qua ondersteuning van VisitVeluwe.nl, onderdeel van Geldersestreken.nl.

Rheinische Post
Het plaatsen van de advertorial in Dagblad de Rheinische Post met een oplage van 320.000 exemplaren betekent dat ca. 978.000 mensen dit kunnen hebben gezien. Daarnaast is het een week lang doorgeplaatst op de website die met maandelijks 5 miljoen unieke bezoekers een enorm afzetgebied dekt.

We hopen natuurlijk dat onze Oosterburen onze prachtige gemeente zullen aandoen om de rust en gemoedelijke sfeer zullen komen genieten nadat ze het artikel ‘Radfahren auf der Veluwe’ hebben kunnen lezen.

Genießen Sie unsere Gastfreundschaft während Sie radfahren in unsere schöne Gemeinde auf der Veluwe! Herzlich wilkommen in Heerde, Wapenveld, Veessen und Vorchten!  Tekst Rheinische Post bijdrage
  Screenshot online artikel