achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten

Supporterschap

Cittaslow is een zeer waardevol keurmerk voor onze gemeente. Het gedachtegoed moet gekoesterd en verder uitgedragen worden. Daarom hebben wij geregistreerde Cittaslow supporters. Zij dragen actief en van harte dit gedachtegoed verder uit!

Om de exclusiviteit van het Cittaslow-keurmerk te benadrukken en te behouden, vraagt de gemeente een bijdrage voor het supporterschap van € 50,- (incl. 21% BTW) op jaarbasis.

Cittaslow supporters ontvangen hiervoor een gegraveerd schildje met het Cittaslow-logo om het supporterschap zichtbaar te maken en een supporterscertificaat van ‘Supporter Cittaslow Heerde’. Daarnaast mag een Cittaslow supporter het Cittaslow-logo gebruiken in de eigen reclame-uitingen en zijn zij van harte welkom op de jaarlijkse door de gemeente georganiseerde netwerkborrel. Het supporterschap is jaarlijks schriftelijk opzegbaar.

Meer informatie en het aanvraagformulier vindt u op de website van de gemeente.

De Cittaslow supporters per 1 januari 2017 zijn:

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken