achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten

Gebiedsontwikkeling Veluwekroon

In de gemeente Heerde wordt heel veel gedaan aan gebiedsontwikkeling. Reden is dat er op het grondgebied van de gemeente een aantal grote provinciale projecten wordt uitgevoerd.

Een groot aantal projecten is gebundeld onder de naam Veluwekroon. Hierin werken de gemeenten Heerde en Hattem, het Waterschap Vallei en Veluwe en de provincie Gelderland samen om het gebied aantrekkelijker te maken voor de eigen inwoners en recreanten.

Dit betreft de sanering en het bevaarbaar maken van het Apeldoorns kanaal, de aanleg van de hoogwatergeul Veessen-Wapenveld en de ecologische verbindingszone Hattemer Poort.

In de gebiedsontwikkeling Veluwekroon is ook een aantal projecten opgenomen, waaronder de versterking van het gebied rond de kerk in Vorchten, de aanleg van Klompenpaden en het versterken van het Waterfront in Veeessen. Hieronder meer informatie daarover!

Vorchten

Ook in Vorchten is er volop aandacht voor de bewoners, hun beleving en hun behoeften. Daarom wordt in Vorchten de ruimte rondom de kerk weer het middelpunt van de samenleving.

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken