achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Za 8 september

Little New Orleans in Hattem

Gratis Festival met good food, good music on a good location

Dit jaar zijn de winnende talentbands van 2017, Shjazz en Shabby Cabs, de hoofdacts in 2018 tijdens ons zogenaamde Little New Orleans in Hattem op zaterdag 8 september a.s. van 16-24 uur. Daarnaast treed onze Hattemer Wilfred Kroes op én een bluesband met enkele Hattemse muzikanten.

Daarnaast komt er een tweede jam-podium waar tijdens het wisselen van de hoofdacts bezoekers mee kunnen spelen met een ervaren band.

Van 16 tot 19 uur zullen er eveneens kinderactiviteiten plaatsvinden, waaronder het beschilderen van een amerikaanse eik. Dit alles op het terrein van Houtwerk Hattem.

 

De plek van het evenement wordt Houtwerk Hattem, waar jonge talenten en in ieder geval Wilfred Kroes en band te bewonderen zijn. Het moet net als in 2017 een dag voor jong en oud worden, daarom komen er weer speciale en aangepaste kinder activiteiten. Sponsoren 't Heem, De Eenhoorn Koffie en Thee en de Lionsclub Hattem hebben hun financiële bijdrage al toegezegd, daarnaast zijn er al vele 'vrienden van Opoe' die bijdragen.

1ste Industrieweg 1 Hattem

Aanvang: 16:00 uur