achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Vr 15 juni

5***** - Introdans - dans

Met Vier het Leven kunt u mee naar de dansvoorstelling 5***** van Introdans

Het programma 5 ***** toont hoe rijk en veelzijdig het hedendaagse ballet is, variërend van dromerige lyriek tot spettende virtuositeit. Naast Mauro de Candia's beeldschone La Morte del Cigno bevat de voorstelling vier nieuwe werken voor Introdans, gecreëerd door Jirí Kylián, Sidi Larbi Cherkaoui, Robert Battle en Ben van Cauwenbergh - vier choreografen die ieder op geheel eigen wijze hun dansers uitdagen en u raken.

Prijs € 45,00, inclusief entreekaartje, consumpties, vervoer en begeleiding.

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Theater De Spiegel

Aanvang: 20:00 uur