achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Za 2 juni

Alex Klaassen in Showponies Revue - show

Met Vier het Leven kunt u mee naar deze show/revue van Alex Klaassen

"Showponies" is een feelgoodrevue met een staartje, een popupspekstakelshow over de tol van de roem. Met een cursus 'echt-zijn voor beginners', een musical over hysterische fans, een klucht die eigenlijk een opera wil zijn, een neporkest en een suikerklontjesafterparty. Met onder anderen collega-knollen Freek Bartelds, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt prijzenpaardje Alex Klaassen een avond vol humor, typetjes, liedjes en dans.

Prijs € 51,00, inclusief entreekaartje, consumpties, vervoer en begeleiding

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Theater De Spiegel

Aanvang: 20:00 uur