achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Za 21 april

Dansvoorstellingen op 14 en 21 april

De dansafdeling van Cultuurplein Noord Veluwe presenteert op 14 en 21 april twee spetterende dansvoorstellingen. Matinee en avond.

Spetterende dansvoorstellingen in Heerde

Heerde- De dansafdeling van Cultuurplein Noord Veluwe presenteert op 14 en 21 april twee spetterende dansvoorstellingen. De dansleerlingen van Yvonne Ballijns dansen op zaterdag 14 april de voorstelling ‘Onze wondere wereld’.  De dansleerlingen van Juliette Nieboer en Marit Vogel dansen op 21 april de voorstelling ‘Uitgelezen Dansant’. Beide in de theaterzaal van het dorpshuis De Heerd in Heerde.

Dansdocente Yvonne Ballijns is met haar leerlingen in gesprek gegaan over de wereld. Zowel de mooie als minder mooie kanten van hoe wij omgaan met onze aarde zijn besproken in de les. Elke dansgroep van 6 tot 20 jaar heeft samen met de docent één mooie en één minder mooie kant uitgekozen. ‘Onze wondere wereld’ is een  ontroerende, verrassende en pakkende voorstelling, waarbij de projecties op het achterdoek de dansen nog indringender maken. Bewonderen, verwonderen , verbinden en omarmen is wat de 130 dansleerlingen van Yvonne gaan doen en wat het publiek te wachten staat op zaterdag 14 april.

In de dansvoorstelling ‘Uitgelezen Dansant’  op zaterdag 21 april wordt u als toeschouwer meegenomen in de opening van een bibliotheek met al haar boekgenres.  Er is ook een mysterie. Een exclusief boek is verdwenen. Wat nu?  Dansleerlingen in de leeftijd 4 tot 19 jaar brengen een wervelende show.

Alle 300 dansleerlingen van Cultuurplein Noord Veluwe hebben met hun docentes keihard gewerkt aan de verschillende voorstellingen. Een heel team van ouders en vrijwilligers uit Heerde, Epe en Wapenveld ondersteunt de voorstellingen.

De verschillende voorstellingen op 14 en 21 april worden beide tweemaal opgevoerd, in de middag, aanvang 14.00 uur en in de avond, aanvang 19.00 uur.  De voorstellingen zijn al zo goed als uitverkocht. Mocht u toch een kaartje willen bemachtigen stuur dan een mail naar info@cultuurpleinnoordveluwe.nl. 

Griftstraat 8

Aanvang: 14:00 uur