achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Di 29 mei

Limbo - Circus / Acrobatiek

Met Vier het Leven kunt u mee naar Limbo - voorstelling met cabaret, circus en acrobatiek

Het Australische gezelschap Strut & Fret neemt de ingrediënten cabaret, circus en acrobatiek en maakt er superattractieve voorstellingen mee. "Limbo" is een feest voor oog en oor. Op extatische melodieën, dwars door elektronisch lawaai en sexy beats van de liveband trekt een bonte stoet artiesten voorbij en vechten degenslikker, (lucht)acrobaat, paaldanseres, trapezewerker, danser, beatboxer en clown om voorrang.

Prijs: € 48,50, inclusief entree, consumpties, vervoer en begeleiding.

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

Theater De Spiegel Zwolle

Aanvang: 20:00 uur