achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Za 14 april

Workshop van bouwpakket tot authentiek modelgebouw

Deze workshop biedt kennis en vaardigheden voor modelbouwers. Maak van een gewoon bouwpakketje een authentiek modelgebouw.

WORKSHOP VAN BOUWPAKKET NAAR AUTHENTIEK MODELGEBOUW

Bent u een beginnend modelspoorder of beoefent u deze hobby al langer en wilt u leren om van een bouwpakket of zelfbouwproject een prachtig resultaat te maken?
Op zaterdag 14 april a.s. organiseert RAILATED een workshop modelbouw in onze eigen ruimte, Vlijtweg 1b boven, te Wapenveld. De start is om 9.00 uur en het einde van het programma zal zijn rond 16.00 uur.

Op deze eendaagse cursus leert u de fijne modelspoorkneepjes van het vak om een mooi eindresultaat te bereiken. In een gevarieerd programma komen op een luchtige en interactieve wijze de volgende aspecten aan de orde:

-Bouwpakketten en materialen
-Benodigde gereedschappen
-Lijmsoorten
-Het beschilderen van modellen
-Zelfbouwprojecten
-Tips en trucs

Deze modelbouwdag, inclusief gebruik van materialen, gereedschappen waaronder de airbrush en natuurlijk koffie, thee en frisdrank wordt u aangeboden voor de prijs van slechts € 37,50.

Voor € 11,50 kunt u bij Railated een voor dit doel geschikt bouwpakket aanschaffen(kruidenierswinkel). Een eigen bouwpakket meebrengen kan ook maar dan graag overleg vooraf.
Wilt u zich aanmelden of meer weten over deze workshop? Neem dan contact met ons op per email op: railated.vof@gmail.com of telefonisch via één van de volgende nummers: 06-37435417 of 06-37435287.

Vlijtweg 1b Wapenveld

Aanvang: 09:00 uur