achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Ma 30 april

Matinee Cor Bakker & Vrienden - muziek

Met Vier het Leven kunt u mee naar het feestelijke matinee Cor Bakker & Vrienden

Drie maal is scheepsrecht! Nu gaat het echt gebeuren, was afgelopen oktober Cor Bakker ziek, daarna in december code rood met veel sneeuw, gaat het nu echt gebeuren: Cor Bakker & vrienden treden op. Als u zich nog niet had aangemeld, heeft u nu de kans dit alsnog te doen.

Een boeiende voorstelling waarin drie muzikale zwaargewichten elkaar ontmoeten: Chansonnier Philippe Elan en zanger Gerard Alderliefste brengen de allermooiste, leukste en bekendste liedjes ten gehore van o.a. Jacques Brel, Wim Sonneveld, Drs. P en Ramses Shaffy. Dit alles wordt op een plezierige wijze begeleid en gepresenteerd door pianist én ambassadeur van Vier het Leven: Cor Bakker. U gaat gegarandeerd met een blij gevoel naar huis!

Prijs: € 32,50, inclusief entree, consumpties, vervoer en begeleiding.

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Nieuwe Buitensociëteit

Aanvang: 14:30 uur