achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Zo 22 april

Boudewijn de Groot e.a. - Vreemde Kostgangers

Met Vier het Leven kunt u mee naar de muziekvoorstelling van Boudewijn de Groot e.a.

Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot gingen afgelopen najaar samen het podium op. En omdat de mannen niet van half werk houden, verscheen er ook een album, waarvoor ze alle drie nieuw Nederlandstalig materiaal schreven. Het viel allemaal zo in de smaak dat de drie pioniers van de nederpop komend seizoen opnieuw de theaters induiken, met nieuwe nummers, een selectie van elkaars oudere werk en persoonlijke favorieten.

Prijs: € 61,00, inclusief entree, consumpties, vervoer en begeleiding.

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

 

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Theater De Spiegel

Aanvang: 20:00 uur