achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Vr 20 april

Fiddler on the Roof o.a. Thomas Acda

Vier het Leven gaat met gasten naar de musical Fiddler on the Roof - alleen nog mogelijk u op de wachtlijst te plaatsen

Fddler on the Roof is een voorstelling die zowel entertaint in grootsheid, als ontroert in intimiteit. Met het bekende 'If I were a rich Man' en vele andere muzikale evergreens is het een musical over de betekenis van familie en onvoorwaardelijke liefde in een veranderende wereld waarin wij met onze tradities overeind proberen te blijven. Thomas Acda speelt de hoofdrol van Tevye en neemt u op innemende en geestige wijze mee in deze meeslepende musical. Regie Ruut Weisman.

Prijs € 71,00, inclusief entree, concumpties, vervoer en begeleiding.

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

 

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Schouwburg Orpheus

Aanvang: 20:00 uur