achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Di 13 maart

Gratis reparatie van uw kapotte spullen!

Op dinsdagmiddag 13 maart vindt er een repaircafé in de Hof van Cramer plaats. De Hof van Cramer bevindt zich aan de Putterweg 2d in Wapenveld. Tijden zijn van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Samen repareren in plaats van weggooien; dat is het idee achter het Repair Café. Het is een gratis toegankelijke bijeenkomst, waar een groep vrijwilligers samen sleutelen aan kapotte spullen.

Hoe werkt het?

Wat doe je met je kapotte spullen? Het antwoord van veel mensen zal zijn: weggooien. Producten naar een professionele reparateur brengen kost geld, ook al zou een simpele ingreep genoeg zijn om nieuw leven te blazen: een stofzuiger waar de schakelaar van hapert, de boormachine die niet goed meer op toeren komt, een scheur in uw fijne spijkerbroek, of het kastje van opa, dat ook niet mis zal staan bij je moderne inrichting.. Daarom bestaat het Repair Café Wapenveld: een duurzaam en sociaal initiatief om spullen samen een tweede leven te geven en de afvalberg te verkleinen. Inwoners van Wapenveld en omgeving zijn zeer welkom om hun kapotte spullen te komen brengen.

Onder het genot van een kop koffie of thee kan met de reparatie afwachten, of bekijken hoe een reparatie gedaan wordt. Het repareren is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

Tijdens de openingsuren van het repaircafé is het ook mogelijk om lege cartridges en oude mobieltjes in te leveren. De opbrengst hiervan gaat naar de stichting AAP.

 

Putterweg 2D, 8191 AZ Wapenveld

Aanvang: 14:00 uur