achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Za 13 januari

Nieuwjaarsconcert

Genieten in Heerde van de sfeer uit Wenen?? Dat kan op zaterdagavond 13 januari 2018, want dan brengt het Wilhelmina het Nieuwjaarsconcert naar Heerde!!!

Het programma ademt helemaal de Weense sfeer uit, met werken als “Leichte Cavalerie Ouverture” en de traditionele afsluiter van het Weense Nieuwjaarsconcert, de “Radetzki Mars” van Johann Strauss. Maar natuurlijk zal ook een wals niet ontbreken. Ook diverse andere, lekker in het gehoor liggende, muziekwerken staan dan op het programma van Wilhelmina.

Misty Jazzcombo zal hierna de verdere avond muzikaal opluisteren, zodat dirigent en leden van Wilhelmina samen met alle aanwezigen een toost kunnen uitbrengen op het nieuwe jaar. Jazzcombo Misty bestaat uit vier muzikanten en een zangeres, die bekende swingende jazzmuziek laat horen. Of zoals het combo het zelf verwoordt: onze muziek levert het wat oudere publiek mooie herinneringen op en voor het jongere publiek muzikale inspiratie.

Het Nieuwjaarsconcert van Wilhelmina op zaterdag 13 januari 2018 begint om 20.15 uur in de theaterzaal van MFA de Heerd aan de Griftstraat 8 in Heerde. De entreeprijs bedraag € 10,00 per persoon, inclusief een feestelijke consumptie. Bezoekers tot 18 jaar betalen slechts € 5,00 per persoon. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij het Dorpshuis in MFA de Heerd, Van Aarst aan de Bonenburgerlaan 9 in Heerde, en op de avond zelf ook aan de zaal.

Voor meer informatie zie de website van: Wilhelmina Heerde

Griftstraat 8 Heerde

Aanvang: 20:15 uur