achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Ma 23 oktober

Met Vier het Leven naar matinee Cor Bakker

Voor een aantal regio's van Vier het Leven wordt er een feestelijke matineevoorstelling georganiseerd met Cor Bakker en zijn vrienden

 

Het wordt een boeiende voorstelling waarin drie muzikale zwaargewichten elkaar ontmoeten. Chansonnier Philippe Elan en zanger Gerard Alderliefste brengen de mooiste, leukste en bekendste liedjes ten gehore van o.a. Jacques Brel, Wim Sonneveld, Drs. P. en Ramses Shaffy. Dit alles wordt op onnavolgbare wijze begeleid en gepresenteerd door pianist Cor Bakker (ambassadeur van Vier het Leven).Het is een voorstelling waarna je gegarandeerd met een blij gevoel naar huis gaat!

Gaat u met ons mee? U kunt zich telefonisch aanmelden via 035-5245156. De kosten voor deze voorstelling bedagen € 32.50 inclusief toegang, begeleiding, vervoer en een kopje koffie/thee bij binnenkomst en een drankje na afloop.

Wij kijken er naar uit om samen met u van dit feestelijke matinee te genieten.

 

 

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

 

Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle

Aanvang: 13:30 uur