achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Vr 29 september

Met Vier het leven naar Toon, de liedjesman

Met Vier het leven naar deze muzikale ontmoeting met liedjes van Toon, door Maurice Hermans

Een luchtig, lief, eigentijds, vrolijk programma met muziek, poëzie, verhalen en liedjes rondom Nederlands Grootste theaterpersoonlijkheid, Toon Hermans. Een avond over harmonie, over liefde, over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd worden als je ze ziet. Gezongen door Maurice Hermans, Johny van Elk, Patricia van Haastrecht, Marco de Kramer e.a. Deze avond zal Maurice Hermans tevens een expositie openen van een schildersgroep die geïnspireerd zijn op het werk en leven van Toon Hermans.

Prijs: € 34.00 inclusief entree, consumpties, vervoer en begeleiding.

Stichting Vier het Leven
Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Griftstraat 8, Heerde

Aanvang: 20:15 uur