achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Di 26 september

Met Vier het leven naar de musical Sweeney Todd

U kunt met ons mee naar deze musical, met o.a. René van Kooten, Vera Mann e.a.

Bezoekers over de hele wereld werden al in vervoering gebracht. De onterecht veroordeelde barbier Sweeney Todd is op zoek naar wraak. Hij start een opmerkelijke samenwerking met zijn buurvrouw Mevrouw Lovett, de eigenaresse van een slechtlopende bakkerswinkel. Ze vullen elkaar perfect aan. Deze musical heeft een topcast met twaalf acteurs en een live-band en is een theatrale traktatie waarbij griezelen en humor hand in hand gaan.

Prijs: € 51.00 inclusief entree, consumpties, vervoer en begeleiding.

Stichting Vier het Leven

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.

Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theatervoorstellingen, bioscoop en musea.

Zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u.

De vrijwilligers halen de gasten persoonlijk op en bieden een ondersteunende arm en na afloop wordt men weer thuisgebracht.

Reserveren kan op werkdagen van 09.00-18.00 uur via 035-5245156

 

Blijmarkt 25, 8011 ND Zwolle

Aanvang: 20:00 uur