achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Vr 29 september

Toon, liedjesman

Een avond met blije herinneringen, anekdotes, en veel lieve bekende en onbekende Toonliedjes. Een avond om nooit te vergeten. Toon leeft hij is niet dood!

Toon wilde niets liever dan de mensen tussen acht en elf uur hun problemen en zorgen doen vergeten. Hij speelde voor hen de zon. Misschien wel het moeilijkste engagement dat er is. Want de ware clown is altijd mild, hij wil geen pijn doen, omdat hij weet, héél diep in zijn hart, dat er al zoveel pijn is in de wereld. De schaterlach van de clown en zijn publiek spraken hem meer aan dan lachen om cynische en sarcastische grappenmakers die welbewust grappen maakten om te choqueren.

Zoon Maurice Hermans, Patricia van Haastrecht (musicalster), Sanne Verboom (filmster) en Marco de Kramer (musicalster) begeleid door een vijf mans live – band o.l.v. Harrie Herfst jr. volgen Toon deze avond in de tijdlijn van zijn gedachten. Ook de alom bekend en geliefd geworden toneelmeester van Toon, Johnny van Elk, levert, net als toen, zijn bijdrage aan deze heerlijke voorstelling.

Grifstraat 8

Aanvang: 20:15 uur