achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Di 15 augustus

Vakantiebijbelweek Vorchten-Veessen (t)op survival

Vakantie Bijbel Week voor alle Basisschoolkinderen ook vakantiegasten hartelijk welkom 15 tm 17 augustus

In Vorchten in de tent bij de kerk gaan we de laatste week van de vakantie weer allerlei leuke dingen doen. Er is een spannend toneelstuk wat ons meeneemt naar Thailand op survival, we gaan een survivalspel doen op dinsdag (doe lekker je oude kleren aan) en woensdag en donderdag gaan we knutsels maken met de jongere kinderen en met de grote gaan we hutten bouwen. [eigen gereedschap mag best mee maar dan wel met naam en op eigen risico ] 

Alle Basisschoolkinderen zijn welkom ook als je hier met vakantie bent ­čśâ  

Ook dit jaar weer de mogelijkheid om mee te rijden. Om 9.00 rijdt een kar vanaf de kerk in VEESSEN naar de tent en om 12.15 weer terug

Dinsdag      15 augustus van 9.30-12.00
Woensdag  16 augustus van 9.30-12.00
Donderdag 17 augustus van 9.30 –12.00  en 19.00-20.30

's avonds hebben we een feestelijk samenzijn in en om de tent. Dat is voor alle kinderen met hun familie, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.

We hebben een kort tentprogramma met de spannende ontknoping van het toneel en na afloop is tijd voor ontmoeting en natuurlijk om de hutten te bewonderen. Bij de hutten wordt van alles verkocht wat door de kinderen is gemaakt of meegebracht. We verkopen frisdrank, vers gerookte forel en broodjes hamburger.

Alle opbrengsten gaan naar het goede doel. Dat is dit jaar een project in Libanon waar een Nederlands gezin Wilbert en Rima van Saane- Nasrallah werkt. Ze zijn in 2014 met hun 2 kinderen in Libanon gaan wonen en werken. We sparen voor een Vakantie Bijbel Week die ze in Libanon voor de kinderen organiseren. Meer weten? Kijk dan op http://www.pkn-lichtkring.nl/over-de-lichtkring/zendingswerk-libanon Tijdens de hele week collecteren we voor dit doel. Op woensdag hoopt Wilbert en/of  Rima evt met hun kinderen te komen om een en ander te vertellen, ze zijn dan in Nederland.

Zondag 20 augustus 9.30 1045 is er een feestelijke afsluitende kerkdienst in Vorchten 

Ook dit jaar hebben we weer vrijwilligers nodig!

We hebben tot nu toe nog maar weinig toezeggingen van vrijwilligers helaas en hebben uw/jouw hulp nodig zodat dat het door kan gaan!

Leeftijd is niet belangrijk.

14 augustus informatie avond voor wie wil helpen om 19.30 in het MFC de Verbinding in Vorchten

Info en opgave www.hervormdegemeenteveessen.nl/vbw

Kerkweg 19, 8193 KJ Vorchten

Aanvang: 09:30 uur