achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Za 26 augustus

Megobrebi "Vrinden"

Concert Georgische groep Megobrebi

Concert Georgische groep Megobrebi
De Stichting Imedi organiseert op zaterdag 26 augustus a.s. in de Vrijzinnige kerk aan de Julianalaan in Heerde  een concert van de Georgische groep Megobrebi. Deze vijf muzikanten in traditionele  Georgische klederdracht  hebben hun sporen in de muziek al verdiend, zowel wat betreft Georgische volksmuziek (Khalkhuri) als operazang. Hun repertoire is zeer gevarieerd van romantische en vrolijke volksliedjes, religieuze liederen tot oude traditionele muziek uit verschillende delen van Georgië. Maar op verzoek ook  Engelstalige, jaren zestig/zeventig, heel mooi 4-stemmig uitgevoerd. De beheerst gezongen meerstemmige liederen worden soms ondersteund door specifieke Georgische instrumenten zoals de Panduri, Chonguri (luitachtige instrumenten) en de Salamuri (fluit). De muziek gaat over de prachtige stad Tbilisi en het schitterende land met wonderschone natuur van bergen, eeuwige  sneeuw, groene wouden, lieflijke  beekjes en mooie  rivieren, maar ook over liefde, vriendschap en de eeuwenoude traditie van samen eten en genieten van de heerlijke Georgische wijn.
Alle leden van het ensemble MEGOBREBI hebben over de hele wereld opgetreden, o.a. in Guatamala, China, Taiwan, Kazachstan, Rusland, Italië, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Zweden. 
Aanvang van het concert is 20.00 uur. In de pauze zullen de aanwezigen kunnen genieten van Georgische hapjes en drankjes. Kaarten a 14 euro zijn te verkrijgen bij de Primera in Heerde, de Read Shop in Epe (voormalige Bruna) en 's avonds bij de kerk.
Voor verdere informatie en opgave: giokoch@hotmail.com of ivisser@hotmail.com, tel. 0578-691026 of 06-55212372. Rekeningnummer: NL86 RABO 0308 9307 03 ten name van Stichting Imedi

Julianalaan 2 Heerde

Aanvang: 20:00 uur