achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Ma 14 augustus

Buikschuifbaan voor basisschooljeugd

Zomeractiviteiten wederom met buikschuifbaan in Heerde, Wapenveld en Veessen

Ook deze zomervakantie tijdens de eerste en laatste vakantieweek ligt de mega succesvolle buikschuifbaan weer klaar. De buikschuifbaan is ivm de hoogte geschikt voor alle kinderen vanaf groep 3. De organisatie ligt ook deze zomer weer in handen van jongerenwerker Roel Slingerland, meester Daniël en meester Dennis aangevuld door collega's van team jeugd Heerde vanuit het CJG. Vrijwilligers zijn van harte welkom en worden met name tijdens het oprollen van de baan van harte uitgenodigd.

In week 28 en week 33 tijdens de schoolvakantie is de organisatie 's morgen en 's middags op verschillende locaties aanwezig met de mega gave buikschuifbaan.

  • Maandagochtend en woensdagmiddag in Heerde (van Meursweide)
  • Woensdagochtend en donderdagmiddag in Veessen (recreatieveld) 
  • Maandagmiddag en donderdagochtend in Wapenveld (stationspark). 
  • De tijden van de activiteiten zijn altijd van 10.00 - 12.00 uur en 14.00 - 16.00 uur.

Het laatste half uur is er altijd de gelegenheid voor jongeren van 12 jaar en ouder en ook stoere ouders om samen met de kinderen te komen glijden. Zie facebook.com/jeugdinbeweging voor meer info. Like direct even de pagina om op de hoogte te blijven.

Gymmeester en combinatiefunctionaris Dennis Jolink en jongerenwerker Roel Slingerland stellen scholen en sportverenigingen in de gelegenheid de buikschuifbaan ééns per jaar voor een klein bedrag te gebruiken voor een school of verenigings- gebonden sport stimulerende activiteit.

Stationspark Wapenveld

Aanvang: 14:00 uur