achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Za 2 september

Voor vroege vogels

Nieuw dit jaar zijn wandelingen voor vroege vogels. Op drie zaterdagochtenden vertrekt de kudde nog voor zonsopgang voor een wandeling die vooral gericht is op mensen die met prachtig ochtendlicht foto’s willen maken.

Naar aanleiding van een fotosessie vorig jaar eind augustus, is er op facebook eens gepolst of daar belangstelling voor zou zijn en dat maakte veel enthousiasme los. Terecht, want het is een aparte ervaring en in de periode van net vóór tot net na zonsopkomst kun je schitterende foto’s maken.

Er zijn vooralsnog drie sessies van steeds pakweg twee uur gepland: op de zaterdagen 26 augustus (de laatste zaterdag van de zomervakantie voor deze regio) en 2 en 9 september. Voorwaarde: het moet wel een zonnige dag worden, anders heeft het niet veel zin en gaat het niet door.

Vertrek: op beide zaterdagen in september om precies 6.30 uur. Deelnamekosten: 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen.
Willen belangstellenden zich melden via info@schaapskudde-epe-heerde.nl? Graag ook even opgeven op welke dag en met hoeveel mensen u komt. www.schaapskudde-epe-heerde.nl

Aanvang: 06:30 uur