achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Za 20 mei

Culturele Uitmarkt

Een boeiende Wereldreis langs diverse verenigingen, organisaties en ateliers uit Heerde en omstreken die zich bezig houden met kunst en cultuur.

Op verschillende podiumlocaties op het Dorpsplein en in de Hervormde Kerk, kunt u die dag genieten van uiteenlopende activiteiten. De verschillende muziekverenigingen, koren en de muziek- en dansoptredens van onder andere het Cultuurplein Noord Veluwe zullen u meenemen op een Wereldreis waarin creativiteit, inventiviteit de smaakmakers zullen zijn. ‘Er zijn veel mensen in Heerde en omgeving die graag op muziek- of dansles willen.

Ook zijn er die eigenlijk best bij een koor of harmonie zouden willen horen. De Culturele Uitmarkt Heerde is dan de beste gelegenheid om eens vrijblijvend te kijken en te informeren naar de creatieve mogelijkheden. De meeste clubs zullen natuurlijk ook flyers en folders meenemen en zullen de bezoeker graag te woord staan.’, aldus Jan Bertil Pool, promotiemanager van Cultuurplein Noord Veluwe en medeorganisator van de Uitmarkt.

Bij de podia op het Dorpsplein is horeca met ruime zitgelegenheid aanwezig. Er zijn bovendien allerhande leuke doe-activiteiten voor kinderen georganiseerd. Vorig jaar werd er getrommeld op een auto waarna de kinderen in Heerde zich erop konden uitleven met verf en sjablonen.

Bron: http://www.veluws-nieuws.nl/nieuws/toerisme/94554/culturele-uitmarkt-heerde-20-mei-2017-

Dorpsstraat 33, Heerde

Aanvang: 10:00 uur