achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Vr 12 februari

Wie is Loesje?

Cultureel Centrum Heerde is gastheer van de theatervoorstelling van Opera Zuid met o.a. Miranda van Kralingen. Zij spelen: Wie is Loesje?

Wie is Loesje?

Romantisch muziektheater in een nostalgische omgeving met bekende songs uit de jaren '30, '40 en '50. U leert zangers van Opera Zuid vocaal van een andere kant kennen. Samen met jonge talenten van de Fontys Hogeschool Tilburg nemen zij u mee op een vocale reis door Frankrijk, Duitsland, Amerika en Nederland. U kunt heerlijk mee neuriën met liedjes die bekend werden door The Ramblers, Charles Trenet, Rudi Schuricke, Frank Sinatra, Billy Holiday en vele anderen.

Stichting Vier het leven
Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven. Stichting Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen zij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar concert- en theatervoorstellingen. Zij nemen de drempels weg die oudere mensen tegenhoudt om de deur uit te gaan.

Wie is Loesje - met Stichting Vier het Leven
Dus, zou u graag naar deze voorstelling willen, maar belemmert uw leeftijd u om hier op eigen gelegenheid naar toe te gaan? Dan is Stichting Vier het Leven wellicht een uitkomst voor u. Reserveren kan bij Stichting Vier het Leven op werkdagen van 09.00-18.00 uur, 035-5245156. Prijs is € 35,50. Bij de prijs is inbegrepen vervoer, entree, consumpties en begeleiding.

 

Wie is Loesje? 

De Heerd, Griftstraat 8, 8181 VZ Heerde

Aanvang: 08:00 uur

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken