achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Wo 27 april

Oranje Bubble Bal

Een potje voetbal met een extra grote hindernis: elke speler bevindt zich in een grote opgeblazen bal.

Het Bubble Bal start om 10 uur, maar jullie zijn welkom vanaf 9.30 uur op Sportpark De Noord. Het bal wordt muzikaal omlijst door de Iesselbloazers.

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meedoen met het Bubble Bal. I.v.m. de grootte van de ballen kunnen jongere kinderen hier niet aan meedoen, maar voor hen organiseren we een ‘gewoon’ voetbaltoernooitje. Er zijn mooie prijzen te winnen voor het team dat als eerste en tweede eindigt. Op onze website kan je de spelregels downloaden, zie www.oranjeverenigingvvm.nl.

Elk kind meldt zich individueel aan; teams maken we op de dag zelf, zodat er gelijke en gemixte teams van 5 spelers ontstaan. Je kunt je per mail opgeven bij Yvonne Verbeek, onder vermelding van je naam en leeftijd: oranjecomitevvm@gmail.com. Doe dit uiterlijk 10 april.

We hopen op een grote opkomst, zodat we er een echte competitie van kunnen maken!

Veesser Enkweg 39 8194 LK Veessen

Aanvang: 09:30 uur

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken