achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Vr 7 augustus

Samen buiten zingen met Wilbert Magré

Samen buiten zingen in de open lucht met Wilbert Magré bij Villa Bakhuis te Heerde. Gratis toegang, reserveren verplicht via info@wilbertmagre.nl of 06-15368611

Mist u ook het samen zingen van prachtige liederen? Dan bent u van harte welkom om op vrijdag 7 augustus samen met de organist Wilbert Magré bekende liederen van onder andere Johannes de Heer te zingen. De toegang is gratis!

Op een unieke buitenlocatie bij Villa Bakhuis (IJsseldijk 3) te Veessen wordt het buitenterrein sfeervol ingericht en worden er stoelen geplaatst met voldoende afstand. Wilbert Magré uit Doornspijk verzorgd de samenzang op het orgel en geeft tevens enkele orgelsolo’s. De avond begint om 19.30 uur en vanaf 18.45 uur bent u van harte welkom om eventueel alvast koffie/thee te komen drinken.

De toegang voor de samenzangavond is gratis, wel wordt er een collecte gehouden. In verband met de Coronamaatregelen is reserveren verplicht. Dit kan via info@wilbertmagre.nl of 06-15368611. Wilbert Magré en gastheer Zwier van der Weerd heten u van harte welkom. Wie neemt u mee?

IJsseldijk 3 Veessen

Aanvang: 19:30 uur