achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Vr 14 februari

Valentijns diner-chantant met live cooking

Doe eens iets anders, iets origineels met Valentijn! Wij bieden u een compleet avondje uit met een 6 gangen proeverij en 10 prachtige liedjes over de liefde.

In een ongedwongen, gezellige sfeer wordt u tijdens een heerlijk zes gangen diner getrakteerd op 10 diverse (liefdes)liedjes. Met onder andere nummers als ‘To make you feel my love’, ‘Zonder jou’, ‘Faith’ en ‘Everybody needs somebody’, wordt er een breed repertoire aangeboden. Dat alles onderleiding van Juliette Dumoré als dirigent en Marten van der Worp aan de piano.

Het programma op Valentijnsdag start om 19.15 uur en eindigt om 22.30 uur. U bent welkom vanaf 19.00 uur in de Postkamer te Heerde (zaal: de Sorteerkamer). De kosten bedragen 35 euro per persoon (exclusief drankjes)
Reserveren voor het diner-chantant kan uitsluitend via de website van stichting Cadans (www.stichtingcadans.nl), of per mail: reservering@stichtingcadans.nl

Stichting Cadans organiseert projectkoren. We komen samen, repeteren een x aantal keer, treden op en dan is het klaar tot een eventueel volgend project. Koorleden zitten niet meer jaren vast aan een koor, maar kunnen per project instappen. Kijk ook eens op de website www.stichtingcadans.nl

Dorpsstraat 49 Heerde

Aanvang: 19:00 uur