achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Di 12 november

De vrijwilligersacademie N.O.V. gaat van start!

De vrijwilligersacademie is een samenwerking tussen de vrijwilligersplatforms uit gemeente Heerde en Hattem en EpeDoet! uit Epe.

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe

In november gaat de vrijwilligersacademie N.O.V. officieel van start. De vrijwilligersacademie is er voor vrijwilligers en gaat workshops en bijeenkomsten aanbieden voor alle vrijwilligers die actief zijn in gemeente Epe, Heerde en Hattem. De vrijwilligersacademie is een samenwerking tussen de vrijwilligersplatforms uit gemeente Heerde en Hattem en EpeDoet! uit Epe.

 

De vrijwilligersacademie wil een aanbod bieden aan workshops en bijeenkomsten voor vrijwilligers die actief zijn bij verschillende organisaties en in verschillende taken. Wanneer je als vrijwilliger actief bent, kun je deelnemen aan het aanbod van de vrijwilligersacademie. Er is veel kennis aanwezig en die willen we via de academie over brengen en met elkaar delen.

 

Aanbod

We stellen het programma samen op basis van de vraag vanuit de vrijwilligers. Op 12 november om 20.00 is in de Hof van Cramer in Wapenveld de eerste avond georganiseerd door de vrijwilligersacademie. Een avond speciaal voor besturen. Het gaat over netwerken, samenwerken en het werven van fondsen.

Verder kan je als vrijwilliger in januari deelnemen aan de training: goed voorbereid op noodsituaties. Andere trainingen zullen gaan over dementie, het omgaan met specifieke doelgroepen en bestuursvormen. Hierover volgt later meer informatie.

 

Meer informatie of contact?

Informatie over de vrijwilligersacademie en aanmelden kan via de contactpersoon van jouw gemeente.

Hattem: Henk Buerman, mobiel: 06-52 66 00 63, mail: hbuerman@rodekruis.nl

Heerde: Ton Hulsebos, mobiel: 06-51 25 93 70, mail: tonhulsebos@verian.nl

Epe: Suzanne Tuinman, mobiel: 06-36 23 96 18, mail: s.tuinman@koppelswoe.nl

Putterweg 2d, 8191 AZ, Wapenveld

Aanvang: 20:00 uur