achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Zo 20 oktober

Paddenstoelenwandeling langs Natuurpad in Epe

Paddenstoelen bekijken langs het Natuurpad in Epe op zondag 20 oktober. Het is dit jaar een goed paddenstoelenjaar. In bossen en bermen zijn er veel te zien en de KNNV – Vereniging voor Veldbiologie, biedt de mogelijkheid om op een publieksexcursie meer te weten te komen van de verschillende soorten.

Paddenstoelen bekijken langs het Natuurpad in Epe op zondag 20 oktober.

Het is dit jaar een goed paddenstoelenjaar. In bossen en bermen zijn er veel te zien en de KNNV – Vereniging voor Veldbiologie,biedt de mogelijkheid om op een publieksexcursie meer te weten te komen van de verschillende soorten.

In Epe ligt een Natuurpad, waarvan informatie over de flora en fauna op borden verzorgd wordt door KNNV Epe-Heerde. Op zondag 20 oktober organiseert de Werkgroep Paddenstoelen van deze vereniging traditiegetrouw een wandeling over een deel van het Natuurpad.

Het startpunt is op de parkeerplaats achter het hertenkamp aan de Dellenweg in Epe. De tocht met toelichting duurt zo’n twee uur in een rustig tempo en is ook geschikt voor kinderen. Opgave vooraf is niet nodig, de deelname is gratis. Een spiegeltje meenemen om onder de paddenstoelenhoed te kunnen kijken is handig om de verschillen te zien. Informatie in de agenda op www.knnv.nl/epe-heerde

De KNNV afdeling Epe-Heerde heeft diverse werkgroepen die zich verdiepen in flora en fauna en excursies en informatiebijeenkomsten organiseren. U kunt informatie opvragen over de activiteiten en/of het lidmaatschap van de KNNV bij secretaris@epe-heerde.knnv.nl .

Aanvang 13.30 uur – 20 oktober 2019
Locatie: Parkeerplaats achter het Hertenkamp – bij de Dellenweg
Deelname gratis
Informatie: op de site:  www.knnv.nl/epe-heerde of secretaris@ epe-heerde.knnv.nl

Dellenweg Epe

Aanvang: 13:30 uur