achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Wo 14 augustus

Buitenvoorstelling Film WILD en wildproeverij in Wapenveld

Op woensdagavond 14 augustus wordt op Vrieze’s erfgoed aan de Groteweg in Wapenveld de film WILD van Luc Enting buiten vertoond!

‘Een spannende, ontroerende en ook grappige familiefilm die de Veluwe in haar volle glorie op het grote doek laat zien’, aldus de maker Luc Enting. Meer dan twee jaar heeft hij eraan gewerkt. Bijna elke dag met zijn team het bos in – en wachten, wachten en nog eens wachten op dat ene shot. Dat er jonge vossen geboren worden. Dat moederzwijn met haar jonkies een ven overzwemt. De verteller André van Duin geeft de film een unieke sfeer en laat zien dat ook in de natuur veel humor voorkomt.

Woensdag 14 augustus is vanaf 19:00 uur het terrein van Vrieze’s erfgoed met o.a. de molen geopend. U kunt genieten van een exclusieve wildproeverij welke bestaat uit een selectie wildhapjes. Alles zal muzikaal worden bijgestaan door de jachthoornblazers de Vlijtbloazers uit Wapenveld en door het Boswachterstrio de Stepping Stones! 

Hier leest u meer informatie over deze bijzondere avond!

De entree voor de film is 7,50 euro per persoon en deelname aan de wildproeverij kost 10,00 euro. Bestel nu uw kaarten online of koop ze bij de TIP's (Toeristen Informatie Punten) in Heerde, Wapenveld, Veessen en Epe. 


Bezoekers wordt geadviseerd zoveel mogelijk per fiets te komen. Er zijn beperkt stoelen beschikbaar maar er is ruim plaats voor eigen stoelen of kleedjes om de film te bekijken. Voor openbaar vervoer kan men gebruik maken van lijn 203 van Syntus die stopt bij de halte Molenweg in Wapenveld. 

Groteweg 54, Wapenveld

Aanvang: 19:00 uur