achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Do 23 mei

Gezellig samen eten in Hanzeheerd Brinkhoven

Genieten van een heerlijk buffet voor slechts 13,00 euro. En tegelijkertijd een praatje maken met (oude) bekenden én nieuwe mensen ontmoeten.

Oftewel lekker én gezellig samen eten. Dat kan op donderdag 23 mei tijdens de open maaltijd voor 55-plussers uit de gemeente Heerde in Hanzeheerd Brinkhoven. Er is keuze uit verschillende gerechten die klaargemaakt zijn in de eigen keuken van Brinkhoven. Gastvrijheidspashouders ontvangen na afloop en op vertoon van hun pas gratis een kop koffie.

Omdat het voor onze koks handig is om te weten voor hoeveel mensen er gekookt moet worden, is reserveren gewenst. Aanmelden kan tot en met 22 mei tijdens kantooruren bij de receptie van Hanzeheerd Brinkhoven, telefoonnummer (0578) 69 12 44. Wij verwelkomen u graag vanaf 16.30 uur. Aanvang van de maaltijd is 17.00 uur. 

De open maaltijden in Hanzeheerd Brinkhoven vinden elke laatste donderdag van de maand plaats en hebben als doel het in stand houden en bevorderen van de sociale contacten in de gemeente Heerde.Omdat Hemelvaartsdag op de laatste donderdag in mei valt, is de maaltijd deze maand op 23 mei.

Brinkhoven 1

Aanvang: 17:00 uur